Babymatguiden på helsestasjon og legesentre over hele landet
Babymatguiden på helsestasjon og legesentre over hele landet

Babymatguiden på helsestasjon og legesentre over hele landet

Babymatguiden er lastet ned over 12 000 ganger og har blitt et veldig populært verktøy for mammaer og pappaer som vil bli trygge på å lage barnematen selv. Etter Thea Naturlig Sunn hang opp plakaten på sin helsestasjon i Oslo har vi fått flere spørsmål fra dere om det er mulig å få en plakat for å henge opp der dere bor. Dette er jo helt fantastisk, vi er så utrolige heldig som har så flotte mammaer som følger oss i Bare Bra Barnemat!

Takk for at du bidrar, tar ansvar og gir flere barn muligheten til å vokse opp med god ernæring.

Babymatguiden på helsestasjon og legesentre

Her kan du laste ned plakaten, printe den ut og henge den på helsestasjon eller andre steder hvor du tenker den kan være nyttig.

Klikk her for å laste ned plakaten

Vil du ha plakaten i posten? Send en mail til [email protected] så ordner vi selvfølgelig det.

Vi mener at alle barn bør ha rett på god ernæring helt fra de første smaksprøvene. Det kan være enkelt å lage hjemmelaget barnemat og det er fullt mulig å dekke behovet for næringsstoffer. Her kan du lese mer om fordelene ved å lage barnematen selv.

Takk for at du er med å spre babymatguiden så flere mammaer og pappaer kan føle seg trygge når de lager babymaten selv.

Babymatguiden på helsestasjon og legesentre over hele landet

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.