Personlig invitasjon

Bare Godt

Åpningsfest 2. desember 

Du er invitert til lukket åpningsfest for Bare Godt! Håper du vil være med å feire med meg, for nå er det endelig (nesten ihvertfall) klart til åpning. 


Det blir smaksprøver, nybakte boller, noe godt i glasset, god stemning, ballonger og fest! Sett av datoen og meld deg på under.

Når: fredag 2. desember

Klokkeslett: 10.00-12.00

Hvor: Bare Godt, Konnerudgata 10, 3045 Drammen

Bare Godt ligger kun et par hundre meter fra togstasjonen i Drammen og kommer du med bil er det enkelt å parkere i sidegatene. Velkommen så mye, jeg gleder meg til å feire sammen med deg!

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.