Barnematboka – Hjemmelaget mat til barn (E-bok)3

Få den nye barnematboken herHjemmelaget mat til barn

Denne e-boken er for deg som vil lage barnematen selv, på en enkel og trygg måte. Her får du vite hvordan du skal gå frem når du starter med fast føde, hvordan du skal lage de første smaksprøvene, og hvordan du enkelt kan tilpasse familiens mat til babyen

Du får 

Forslag til kombinasjoner når du starter med den første babymaten

Ukemeny til de minste

37 oppskrifter fra den første babymaten til middager for hele familien

Tenk om du hadde full kontroll på hvordan du kunne lage den beste hjemmelagde maten til barnet ditt og enkelt dekke næringsbehovet

Noen av de vanligste mytene om hjemmelaget mat til barn. 

Du må begynne med kjøpegrøt for å dekke jernbehovet til babyen din

Det er vanskelig å dekke næringsstoffbehovet med hjemmelaget barnemat 

Det er fullt mulig å...

  • å lage næringsrik mat som også smaker godt uten sprøytemidler og tilsetningsstoffer
  • å vite at det du gir er bra
  • å vite at du dekker behovet for jern
  • Å finne din egen gode balanse på hjemmelaget og ferdig løsninger
  • Å gi babyen din den beste matstarten på livet

E-boken Bare Bra Barnemat er proppet med enkle og næringsrike oppskrifter 

Om Bare Bra Barnemat


Jeg heter Stine, og sammen med flere flinke ernæringseksperter driver jeg Bare Bra Barnemat. Vi hjelper deg å bli trygg på å lage barnematen selv. Vi i Bare Bra Barnemat er småbarnsmammaer og har laget hjemmelaget, næringsrik mat til barna våre.

 

Stine har en bachelorgrad i ernæring, har vært kostholdsansvarlig i barnehage og drevet egen ernæringspraksis. Hun er grunder av Bare Bra Barnemat, forfatter og foredragsholder. Hun har skrevet fast som ernæringsekspert for VG Familieklubben og Bare Bra Barnemat er i dag størst i Norge på hjemmelaget barnemat.

© 2021 Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.