Woow! Dette var stas! Produktlansering med Berit Nordstrand

Woow! Dette var stas! Produktlansering med Berit Nordstrand

Produktlansering med Berit Nordstrand

Nå på tirsdag så var Stine og jeg så heldige å bli invitert på frokostmøte og lansering av Berit Nordstrand sitt nyeste produkt, Mylk. Hva er Mylk? Det skal du snart få vite.

Berit Nordstrand

Foto: Randi Eidsmo Flesjø

Vi fikk servert en fantastisk deilig frokost med gresk yoghurt, friske bær, granola og til og med mørk sjokolade!! proppet med antioksidanter og gode fettsyrer så klart. Berits produkter er smarte alternativer om du ikke har tid til å lage alt selv. Selv sier hun at hun vil lage produkter som har kortest mulig innholdsfortegnelse og uten unødvendige tilsetningsstoffer, og det har hun virkelig klart.

Vi storkoste oss med frokosten sammen med Randi og Linn fra Sprudlende Sunn. To fantastisk fine damer!

Mylk – en betegnelse på plantebasert melk

Mylk er et helt nytt produkt i serien Made by Berit Nordstrand. Mylk er plantebasert melk laget på havre som inneholder 40% mer havre enn andre produkter som finnes på markedet i dag. Vi synes smaken var helt nydelig! Den er laktosefririk på rik på kalsium og D-vitamin.

Hvem kan drikke Mylk havremelk?

Fra 10 måneder kan du gi babyen din små mengder Mylk som erstatning for kumelk i matlaging eller bakst. Har barnet ditt melkeproteinallergi eller laktoseintoleranse er Mylk et godt alternativ. Drikker barnet ditt kumelk kan du fint variere med havremelk. Mylk kan rett og slett brukes akkurat som du bruker vanlig melk og inneholder så godt som de samme mengdene kalsium som annen kumelk.

Du finner Mylk i 2 forskjellige varianter hos Meny, Spar, Bunnpris eller Joker – en med havre og en med havre og mandel. Finner du det ikke så spør betjeningen.

Snart møter du Berit hos oss på Barnemat-TV, vi gleder oss utrolig mye.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her for barnemattips og Barnemat-TV.

Følg oss daglig på Snapchat her.

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine.

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Vi har vært på konferanse om ernæring og vekst i Paris sier 5. mars 2018

[…] og vekst i Paris Granola – serveres med hjemmelaget yoghurt eller kefir Woow! Dette var stas! Produktlansering med Berit Nordstrand Verdens beste hjemmelagde lasagne til baby. Kan gis fra 10 måneder. Linsesuppe […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

 Bli trygg på å lage barnematen selv - Bli med på gratis foredrag på nett fredag 10. april kl. 20.00