Bare Bra Barnemat

Barnematboken guider deg gjennom det du må vite nå som barnet skal i gang med fast føde og hele det første viktige leveåret. Denne boken gir deg som forelder en unik innsikt og forståelse av hva du bør gjøre og hvordan du kan lage den beste maten, på en ukomplisert måte. Den bryter ned etablerte sannheter og tar for seg en nyere og bedre måte å gi barnet mat på, enn hva som anbefales i dag.

Barnematboken er for deg som..

Ønsker å føle deg trygg 

Jeg vet hvor lett det er å bli forvirret i barnematjungelen. Det skal ikke være komplisert og en masse hodebry å lage barnematen selv.


Det skal være enkelt. Med min metode får du vite hva du skal gjøre steg for steg for å komme i gang med fast føde og gi barnet ditt næringsrik mat hele første leveår.

Vil vite at det du gjør er riktig

I BBB-metoden spiser barnet i mye større grad selv - helt fra start. 


I boken lærer du som forelder hvordan du leser barnets signaler, hvordan du hjelper barnet ditt når du skal i gang med Plukkemat fra start, og hvordan du gir barnet ditt den beste matstarten på livet.

Vil dekke næringsstoffbehovet

En av de største mytene er at du ikke klarer å dekke næringsstoffbehovet med hjemmelaget.


Boken er proppfull med tips og triks som gjør at du klarer å lage BEDRE mat enn det industrien får til. 


Hei,

Jeg heter Stine

Jeg er småbarnsmamma, gründer og daglig leder av Bare Bra Barnemat (2017). Jeg har en bachelorgrad i ernæring, har tidligere drevet egen ernæringspraksis og jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. 

Jeg er forfatter, foredragsholder og driver i dag Norges største online barnematportal Barnematfabrikken.

Bare Bra Barnemat tilbyr også spirebrødet og spirebrødet brødmiks - som mest sannsynlig er Norges sunneste brød.

Stine, grunder av Bare Bra Barnemat

Smakebiter fra boken..

01

Kom trygt i gang med hjemmelaget

Før du starter med mat må du vite at barnet er klart for fast føde, deretter hvilken metode du skal bruke, hva du bør gi og ikke gi.

Her får du også vite hvor du bør følge rådene jeg gir deg og når du bør lytte til deg selv. 

02

Start til riktig tid

Er barnet ditt klart for fast føde fra 4 måneder får du vite hva som er den beste måten å gå frem på slik at du kan forebygge magevondt og gi barnet ditt en ukomplisert matstart med grunnlaget for år med matglede og gode vaner. 

03

Dropp most mat!

Start med fast føde fra 6 måneder og gi Plukkemat fra start. Det er den mest naturlige måten, men ikke den vanligste.

Få vite hvordan du går frem, hva du bør gjøre og hva du ikke må gjøre.

04

Mat for hele familien

Mange venter for lenge med å gi barnet muligheten til å spise det samme som resten av familien.

Her får du vite hvordan alle kan spise det samme, og hvordan du kan tilpasse til de minste.

Foreldre i Barnematfabrikken forteller

Spiser grøt med fingrene

Jeg hadde hørt mye positivt om å gi Plukkemat fra start men jeg må innrømme at jeg var skeptisk. Jeg tenkte at det var vanskelig, også får jeg jo ikke gitt grøt! Jeg visste ikke at jeg faktisk kunne gi grøt som plukkemat. Jeg var helt låst på at jeg måtte gi biter og at han ikke kunne få grøt. 

Når jeg i Barnematfabrikken så hvordan du laget tykk grøt, slik at han selv kunne plukke opp grøtbiter, eller ta grøten på skjea og gi skjea slik at babyen selv kunne holde den, var det akkurat som et lys gikk opp for meg! åja så klart er det sånn jeg gjør det.

Takk for at dere tenker for meg i ammetåka.

Mamma i Barnematfabrikken

Ingvild

Mamma i Barnematfabrikken

Bedre fordøyelse for hele familien

Da Vårin skulle starte med fast føde hadde jeg ingen erfaring med spedbarnsernæring. Jeg visste at jeg ville gi henne en god matstart, men ikke riktig hvordan jeg skulle gjøre det.


Hos oss har oppdagelsen av Bare Bra Barnemat og Barnematfabrikken gjort at vi alle har fått et bedre kosthold, bedre fordøyelse, i tillegg til at samboeren min har gått ned i vekt. 

Linda

Mamma i Barnematfabrikken

Roligere mage med hjemmelaget 

Fikk beskjed av helsestasjonen at nestlegrøt var akkurat like bra som å lage selv. Jakob var kjempeurolig på natta. Lå å vred seg. Da kjente jeg at “nå må jeg gjøre noe” og da sa min samboer: “nå skal vi lage alt selv!” 

To døgn etter hadde vi verdens roligste Jakob på natta. Jeg husker den natten så godt, kroppen hans var så avslappet. Jeg lå bare å så på han den natta, og trodde ikke det var sant. Ingen bevegelser i søvne. Han hadde det godt.”

Jannicke

Mamma tl Jacob og

Forhåndssalget starter 5.mai 2022

Dette får du når du forhåndsbestiller

  • Signert bok
  • Gratis billett til online workshop 
  • OVERRAKSELSESBONUS🥳

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.