Vi vil minne deg på en ting som er viktigere for barnet ditt enn noe annet

Vi vil minne deg på en ting som er viktigere for barnet ditt enn noe annet

Vi vil minne deg på en ting nå som julen er her

Nå er julen her igjen, den koseligste tiden i året. Når juletreet er pyntet, gavene er på plass under treet, maten er handlet inn og julebaksten er unnagjort. Når roen senker seg og det er julestemning i alle kriker og kroker.

I jula har vi ekstra god tid til familien, til å ta vare på hverandre og vise litt ekstra omsorg og kjærlighet.

En ting er viktigere enn noe annet

Helt fra du starter med den første babymaten har du muligheten til å gi barnet ditt den beste starten på livet med god, næringsrik og bra mat. Når du gir næringsrik mat inneholder maten flere næringsstoffer og energi i forhold til mengden. Da gir du barnet ditt mulighet til å bruke alle disse viktige næringsstoffene på å vokse og utvikle seg som små barn skal. Når du investerer i god ernæring gir du barnet ditt de beste forutsetningene for en frisk og sunn kropp, og det er fordi du har lagt grunnlaget.

Grunnlaget for gode matvaner skapes tidlig og varer livet ut.

God og næringsrik mat er viktig, men det finnes noe som setter vårt fag i andre rekke.

Vi vil minne deg på en ting som er viktigere for barnet ditt enn noe annet

Det som betyr mest for de minste

De minste bryr seg jo ikke om huset er vasket eller om de mange gavene de får. De bryr seg bare om deg. Du er den personen som betyr aller mest og som de aldri kan få nok kjærlighet av.

Den beste gaven du kan gi barnet ditt i jula finnes jo ikke innpakket som en julegave under treet. Det er din kjærlighet, gjennom oppmerksomhet og omsorg. For god ernæring gjennom næringsrik hjemmelaget mat er viktig men..

størst av alt er faktisk kjærligheten <3

Vi vil minne deg på en ting som er viktigere for barnet ditt enn noe annet

Vi håper du får en fin jul med senkede skuldre og masse kjærlighet

God Jul 🙂

Juleklemmer fra Veronika og Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!