Dette fikk oss til å begynne å gråte i dag - Bare Bra Barnemat

Dette fikk oss til å begynne å gråte i dag

” I barnehagen min skal det ikke finnes cornflakes med sukker på, det er min fortid, men ikke mine barnehagebarns fremtid” – Rikke, 16 år.

Så rørende at vi begynte å gråte…

Vi har fått en rørende melding som vi bare må dele med dere. Det rant noen tårer nedover kinnene våre når vi leste meldingen fra Rikke.

Veronika og jeg er så takknemlige for at vi får dele og inspirere til at den generasjonen som vokser opp nå blir sunnere enn noen sinne.

Bevisste besteforeldre, foreldre, barnehageansatte og ungdommer

Vi får meldinger fra besteforeldre som lager næringsrik barnemat til barnebarna sine, av nybakte foreldre, av barnehageansatte og nå har vi også forstått at vi når unge mennesker som ønsker å gjøre en forskjell. Som ønsker som oss, å bidra til en sunnere og friskere fremtid for barna våre. Dette er helt fantastisk! Les meldingen til nydelige Rikke under…

Jeg er HELT IMPONERT over dere! ?

Jeg er ei 16 år gammel jente som ikke kan vente med å utdanne meg som barnehagelærer. Jeg har fulgt dere på Instagram og Facebook siden mars i fjor, og dere gir meg vanvittig mye inspirasjon og glede! At jeg kom over brukeren deres har faktisk endret livet mitt, haha! ? Å sette meg ned og se om det er noen nye innlegg fra dere, er det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen. ??‍♀️  Live-sendingene deres, innleggene deres; ALT er så gjennomført og det oser av kjærlighet! ? Jeg kan ha hatt en forferdelig kjedelig dag på skolen, men etter noen minutter med innlegg eller «live-latter» fra dere, så er humøret på topp igjen! ?

For noen damer! ?? Dere er utrolig skjønne! ? Dere er blitt noen av mine største forbilder. ❤

Dere fikk meg til å bli enda mer interessert i ernæring, dere gjør at jeg velger sunnere lørdagsgodt, tar en ekstra løpetur og hører masse på podkaster, leser om barns utvikling og ser fødselsvideoer. ?? Jeg syns det er utrolig gøy at dere deler av all den fantastiske kunnskapen dere har rundt ernæring, men det som topper det, er helt klart de personlige historiene deres! ????

Jeg syns hjemmefødsel er utrolig interessant, og da jeg plutselig så på bloggen deres at du, Veronika, har opplevd det, var det helt nydelig å få lese. ??

De dagene jeg får mail hvor det står “Håper det står bra til med deg og babyen din, Rikke”, må jeg små-le for meg selv, for det er nok enda noen år til jeg sitter og mater mine egne barn, men jeg gleder meg så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! ?????

Jeg sitter barnevakt flere ganger i måneden, og i år har jeg planer om å teste ut flere av oppskriftene deres på dem, siden jeg er yngst i familien og ikke har noen småsøsken å overraske med hjemmelagde babykjeks. ?

Jeg håper Bare Bra Barnemat bare vokser og vokser, og jeg LOVER (og ser virkelig frem til ?) å melde meg inn i Barnematfabrikken når det en gang er jeg som har båret fram barn til denne jorda og vi skal til med fast føde! ?

Er det en ting jeg skal prioritere her i livet, så er det gode vaner fra barna er små. Og i barnehagen min skal det ikke finnes cornflakes med sukker på, det er min fortid, men ikke mine barnehagebarns fremtid. ?

Lykke til videre! ❤️ Jeg heier på dere! ??
Alle fortjener å høre budskapet deres! ?

Klem fra Rikke Grundetjern fra Kristiansand ??

Vil du lage sunnere påskesnop til barna dine? Last ned smakebiten på e-boken Bare Bra Barnemats påskesnop her.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg oss daglig på instagram her.

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Lis sier 31. mars 2019

Kom til Oslo og pass mine barn, du virker som en drøm av en barnevakt ?

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

 Bli trygg på å lage barnematen selv - Bli med på gratis foredrag på nett torsdag 2. april kl. 11.00