Dette må du vite om Berit Nordstrand sine nyeste produkter
Dette må du vite om Berit Nordstrands nyeste produkter

Dette må du vite om Berit Nordstrand sine nyeste produkter

Torsdag var vi på frokostlansering og fikk smake de nyeste produktene i serien til Berit Nordstrand. Vi deler av hverdagen vår på snapchat og instagram og har i etterkant fått mange spørsmål, spesielt om Yokos (kokosyoghurt) men også om Greenola og Mylk. Her får du en oppsummering av frokosten og vår vurdering av de nyeste tilskuddene i Berit Nordstrand serien.

Made By Berit Nordstrand

Berit har flere produkter ute som vi begge bruker jevnlig. Hvis du følger oss i sosiale medier har du sikkert sett at vi begge er stor fan av Mylk, som er en havremelk med mandel. Den kan brukes i frokostblanding, smoothie, is eller drikkes som den er. Her lager Stine peanøttsjokolade på pinne med Mylk.

Stine og Berit skravler om sjokolade og Berit forteller at hun spiser sjokolade hver eneste dag. Det liker vi, for det gjør nemlig vi også. Mørk sjokolade i moderate mengder passer godt inn i hverdagen, heldigvis for oss.

Dette må du vite om Berit Nordstrand sine nyeste produkter

Knekkebrød med rødbete og gulrot, både grønnsaker i knekkebrødet og på toppen. Godt for tarmbakteriene våre og godt for helsa.

Vi fikk også skravla litt med fine Helene Ragnhild som hadde med seg nydeligste Lykke.

Dette må du vite om Berit Nordstrand sine nyeste produkter

og jentene bak Radical Broccoli

De nyeste produktene i Made By Berit Nordstrand serien er Greenola, Frøkrisp og Yokos. Samt noen deilige sjokolader som passer perfekt til kaffen.

Frøkrisp – økologisk og vegansk – laget av urkorn

Urkorn er en samlebetegnelse for gamle kornsorter som enkorn, emmer og spelt (gamle hvetesorter). Hvete som vi bruker mye av i dag er ikke urkorn, og den typen korn som vi i dag bruker aller mest av ligner minst på det opprinnelige kornet. Utviklingen av hvete gjorde at vi kunne få større avlinger, finere brød med mer gluten og enklere produksjon. Urkorn er mer naturlig og inneholder mindre gluten. Økologisk urkorn er ikke sprøytet og fri for plantevernmidler og kunstig gjødsel.

Til forskjell fra tidligere knekkebrød fra Berit inneholder ikke disse egg og kan spises av de med eggeallergi eller av de som har et vegansk kosthold.

Frøkrisp knekkebrød kommer i original, med rødbete og med gulrot. Husk at barn under 1 år ikke bør få rødbete, les mer om matvarene du ikke må gi barnet ditt her.

Mer informasjon om Frøkrisp finner du her

Dette må du vite om Berit Nordstrand sine nyeste produkter

Urkorn Greenola Chia crunch med rotfrukter

Berit vet å snike inn grønnsaker der det er mulig. Denne inneholder både gulrot og rødbete, et supert alternativ til deg som ikke vil lage granolaen selv men ha en sunn variant i skapet. Husk at rødbete ikke bør gis før barnet ditt er 1 år.

Mer informasjon om Greenola finner du her.

Yokos – kokosyoghurt

Yoghurt laget av kokosmelk, et supert alternativ til deg som har barn med melkeallergi eller laktoseintoleranse. Passer også godt for deg som ønsker et alternativ til yoghurt laget på kumelk. Denne finnes både som naturell og vanilje. Vanilje er tilsatt noe rårørsukker, husk at barn under 1 år ikke skal ha tilsatt sukker. Vi anbefaler deg å gi naturell fra starten, da blir barnet ditt godt vant med den litt syrlige naturelle smaken. Yoghurten kan gis i små mengder fra barnet ditt er 10 måneder.

Mer informasjon om Yokos finner du her.

Dette må du vite om Berit Nordstrand sine nyeste produkter

Frida 5 år oppsummerer

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg oss daglig på Snapchat her eller instagram her

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

3 kommentarer
Karen-Christine sier 25. februar 2019

Hva er det som gjør at yokos kan gis først fra 10mnd? 🙂 mtp at den er melkefri

Svare
  Stine Pedersen Svarthe sier 26. februar 2019

  Det er i utgangspunktet yoghurt fra 10 måneder, men om du ønsker å gi små mengder før velger du dette selv 🙂

  Svare
   Karen-Christine sier 26. februar 2019

   Takk for svar! Trodde det bare gjaldt melkeprodukter, så jeg ble litt usikker siden denne er melkefri 🙂

   Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!