Du er med - Bare Bra Barnemat

>> Yey! Du er med! <<

Du er med på foredrag - hvordan bli trygg på å lage barnematen selv!

Onsdag 19. juni kl 09.00


Dette er smart å gjøre nå


STEG 1

Sjekk innboksen din


Vi har sendt deg en mail om bekreftelse på registreringen. Finner du den ikke, sjekk søppelposten eller spam. Om du ikke finner den, send mail til [email protected]


STEG 2

Notér tidspunktet i kalenderen din!


Den aller beste informasjonen får du når du er med LIVE på foredraget. Skriv ned tidspunkt i kalenderen din og sett på alarm en halvtime før. Du vil også få en mail av oss før vi begynner. 


STEG 3

Ha fokus


Dette er alt du trenger å vite! Vi anbefaler jeg å ha penn og papir klart, slik at du kan notere underveis. Legg også vekk mobil og andre distraksjoner, sånn at du kan lære mest mulig.

Jeg gleder meg til å ha deg med. Del gjerne med en venn som du vet har lyst til å lage barnematen selv

© 2017 - 2024 Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.