Bare Bra Barnemat

Den store FAMILIEPARKGUIDEN 2023 

Lei næringsfattig mat og at det aldri finnes noen gode alternativer? Det gjør vi noe med! Vi er allerede i dialog med flere parker og gjør all research for deg. Vi lager den store Familieparkguiden for sommeren 2023⭐ 

Er du klar for å besøke de parkene som setter mat på agendaen?

I familieparkguiden får du...

  • hva slags type park og hvem parken passer for
  • hvilke type mat parken serverer
  • hvor enkelt det er å ha med egen mat 
  • våre personlige anbefalinger

Hei,

Jeg heter Stine

Jeg er småbarnsmamma, medgründer og daglig leder av Bare Bra Barnemat (2017) Vi i Bare Bra Barnemat jobber for å gjøre deg tryggere på å lage barnematen selv i tillegg til at vi hjelper deg å finne gode alternativer på butikken. 2023 er året der bedre mat i familieparker står på agendaen vår.

Noe av det du finner hos Bare Bra Barnemat:

  • Barnematfabrikken (2017) Norges største online barnematportal
  • Produktserie basert på spiret mel (2022) Unike produkter som er ekstra næringsrike for små kropper. Se mer her.
  • Butikk Bare Godt (2022) Les mer her.
  • Forfatter av bestselgeren Bare Bra Barnemat En komplett guide gjennom barnematjungelen (2022). Bare Bra Barnemat oppskrifter (2022) Bare Bra Barnemat påskesnop (2023) og Bare Bra Barnemat Matpakker (kommer 2023)

Copyright Bare Bra Barnemat 2023

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.