Finnes det noe bedre enn sunnere sjokolade? Dette stedet må du vite om
Finnes det noe bedre enn sjokolade? Dette stedet må du vite om

Finnes det noe bedre enn sunnere sjokolade? Dette stedet må du vite om

Finnes det noe bedre enn sunnere sjokolade? I går var Bare Bra Barnemat gjengen på Criollo sjokoladebar i Drammen. Dette stedet oser av kjærlighet for god sjokolade, et ordentlig bra sted for deg som har lyst på økologisk sjokolade og råkaker av god kvalitet.

Criollo sjokoladebar

Vi pleier som regel å lage Stinekuler som Tiril sier, cashewkulene fra bloggen (oppskriften finner du her)  men når vi går ut på cafe liker vi steder som bruker gode ingredienser som bidrar med noe som er bra for kroppen. Vi bestilte chiapudding med snickers, råkake brownie og rå pistasjkake, pluss noen småsjokolader. Alt er økologisk og kakene er uten sukker, søtet med dadler eller kokossirup.

Finnes det noe bedre enn sjokolade? Dette stedet må du vite om

Mer informasjon om Criollo finner du her.

Jentene fikk smoothie, som de så klart var veldig fornøyd med. Helt fra disse to tuppene var små har de fått masse smoothie, med spinat, avokado, ingefær, jordbær, banan, blæbær, bringebær, rødbete, brokkoli og alt annet som kan puttes i en smoothie. Smoothie er en fantastisk måte å snike inn grønnsaker som barn ikke vil smake på, eller for å få i de ekstra godt med grønnsaker, bær, frukt og antioksidanter. Vi startet med hjemmelaget smoothie helt fra de var små, sånn at de ble vant til den hjemmelagde smaken istedenfor butikksmoothie (som smaker syltetøy som Veronika sier).

Stine, Madeleine, Veronika og Tiril på Criollo sjokoladebar

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg oss daglig på instagram her.

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!