>> Bli med på gratis foredrag <<

Hvordan velge de beste ferdigproduktene?


Lær deg triksene som fyller handlekurven med kvalitetsmat


Bli med på gratis nettforedrag "Kvalitetsmat for hele familien" 

Torsdag 13. juni kl 10.00


"For et nyttig webinar! Å gå i butikken har blitt en ny opplevelse - tusen takk"  Solveig

  • Visste du at det er noen enkle grep du kan gjøre når du handler, som støtter både lommeboken og helsen?
  • Lurer du på hvordan du leser innholdsfortegnelsen?
  • Lurer du på hvilke matvarer som er de beste?
  • Er det mulig å raskt vite hva som er det beste alternativet å kjøpe når du står i butikken?
  • Lurer du på hvordan du enkelt kan styre unna de mest prosesserte matvarene?

Bli med på gratis foredrag - hjemme i din egen stue

Torsdag 13. juni kl. 10.00

Foredraget streames direkte på nett, og vi starter om...

06
Dager
14
Timer
37
Minutter
59
Sekunder

Dette skal vi dele med deg: 

Hvordan handle minst mulig ultraprosessert og mest mulig kvalitetsmat
Det er store forskjeller på matvarer. Selv om maten kan se sunn og næringsrik ut på forsiden, kan innholdet ofte avvike fra budskapet på pakningen. Vi viser deg hvordan du handler kvalitetsmat. 

Hvordan du får mest mat for pengene

Industrien bruker ofte fyllstoffer, som kan gjøre maten både rimeligere og mer næringsfattig.  Vi vil at barna våre skal spise mat med masse god energi, som faktisk er mat og ikke bare fyll.

Hvordan enkelt lese innholdsfortegnelse

For oss forbrukere er innholdsfortegnelsen mer villedende enn veiledende. Vi skal gi deg noen enkle tips som du kan ta med deg når du snur maten du handler sånn at du slipper å være usikker på om det du handler faktisk er bra. Da vet du akkurat hva du tar med deg hjem og gir barnet ditt. 

Om Bare Bra Barnemat

Om du ikke kjenner til Bare Bra Barnemat fra før, heter jeg Stine, og er medgründer av Bare Bra Barnemat (2017). Vi er flere ernæringseksperter i Bare Bra Barnemat, og i foredraget på torsdag kommer du til å møte meg og Thea.


Stine har en bachelorgrad i ernæring, har jobbet flere år som kostholdsansvarlig i barnehage, har drevet egen ernæringspraksis, er forfatter og foredragsholder. Hun driver Norges største online barnematportal Barnematfabrikken og Barnematfabrikken superstart. Stine er også mamma til Madeleine på 8 år og Krisander på 3 år. 


Thea har en mastergrad i ernæring og er ernæringsgrådgiver i Bare Bra Barnemat. Hun er også fagansvarlig i Bare Bra Barnemats medlemsportal, Barnematfabrikken. Hun er mamma til to gutter på 2 og 6 år. Hun hjelper foreldre med å bli trygge på å lage smakfull og næringsrik mat til barna sine og at barn og voksne skal oppleve matglede!


Vi gjør deg trygge på å lage næringsrik, hjemmelaget mat til barnet ditt - sånn at du skal være sikker på at babyen din får i seg næringsstoffene den trenger. 


Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Hold av plassen din her og få mest mulig mat for pengene dine når du handler!

© 2017 - 2024 Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.