Gikk du glipp av denne unike muligheten? Siste sjanse her!

Gikk du glipp av denne unike muligheten? Siste sjanse her!

Gikk du glipp av den unike muligheten? I går holdt vi foredrag for over 600 stykker på nett! Til deg som var med, tusen takk for en fantastisk kveld! Til deg som gikk glipp av det…

Vi vet at det ikke er like enkelt å få med seg alt med baby i hus og kanskje er du en av de som har etterspurt en ny sjanse. Veronika har sendt ut opptak til dere som var med, men om du ikke fikk det med deg får du en ny og siste mulighet her.

Tilbakemeldingene fra i går er overveldende. Tusen takk! Takk for at du liker, deler, kommenterer og gir oss tilbakemeldinger på at det vi gjør utgjør en forskjell. Vi vil at alle mammaer og pappaer skal bli trygge på at de kan gi bra hjemmelaget barnemat til barna sine.

Tenk om…

Tenk om alle barn kunne vokst opp med et kosthold som tilbyr et hav av smaker, masse matglede og et kosthold som gir den beste forutsetningen for et langt og friskt liv. Det er opp til oss som foreldre, siden det er vi som har ansvaret for hva som handles inn, puttes i kjøleskapet og hva som til slutt ligger på tallerken til barna våre.

Hvis du er villig til å sette av tid så er vi villige til å hjelpe deg, guide deg gjennom jungelen av råd og gi deg våre beste tips. Vi vil vise deg at det er fullt mulig, og at det er enkelt å lage barnematen selv!

Søndag 22. april kl 09.00 får du vite akkurat hva du bør gjøre. Da gir vi deg nemlig våre 5 steg til en suksessfull start. Du får vite hva som er smart å gjøre når du lager barnematen selv, og hva du absolutt ikke må gjøre.

Vi svarer deg på

  • Når du bør starte med fast føde til babyen din
  • Hva du bør starte med
  • Hva som er tarmstyrkende mat for minsten
  • Hva slags utstyr du bør starte med
  • Hvilke matvarer du ikke må gi

Meld deg på her eller tips enn venn som kan ha nytte av å få det med seg.

Tilbakemeldinger fra foredraget. Husk å sikre deg plass, siste mulighet søndag 22. april.

“Takk for masse god informasjon, spesielt interessant om tarmstyrkende bakterier”

“Kjempe bra og nyttig foredrag i går”

“Takk for i går! Nå har vi gått over fra kjøpegrøt til å gi søtpotetmos”

“Takk for at dere bruker tiden deres på å hjelpe oss mammaer og pappaer så vi kan bli litt tryggere”

Gikk du glipp av denne unike muligheten? Ny sjanse!

Tusen takk til dere som var med og for alle fine snaps, klikk her for å følge oss på snapchat

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

 Bli trygg på å lage barnematen selv - Bli med på gratis foredrag på nett fredag 10. april kl. 20.00