Godt nyttår! Her er barnematnyhetene du ikke kan gå glipp av i 2018

Godt nyttår! Her er barnematnyhetene du ikke kan gå glipp av i 2018

Godt nyttår! Tusen takk for et helt amazing 2017! Vi er utrolig takknemlige for alle dere som følger oss og som vil lage bra næringsrik barnemat til deres søte små. En stor klapp på skulderen til deg for innsatsen i 2017, måtte 2018 bli overfylt med enda mer næringsrik mat 🙂

Her er barnematnyhetene du ikke kan gå glipp av i 2018

Til deg som er medlem i Barnematfabrikken

Barnehagemat – I januar er det temauke barnehagemat. Her får du vite hvordan du kan gå frem i møte med barnehagen, smarte tips til hvordan barnehagen kan gjøre enkle og overkommelige endringer, og et helt supert oppskriftshefte med god informasjon om hvordan lage bra mat i barnehagen. Oppskriftshefte kommer selvfølgelig bare med retter som går raskt, er rimelige og som i tillegge er spekket med næringsstoffer. Små kropper trenger næringsrik mat, også i barnehagen.

Oppskriftsarkivet – Vi fortsetter å fylle oppskriftsarkivet med oppskrifter for hele familien. Vi vil at det skal være enkelt å lage næringsrik mat til hele familien, for god helse starter med bra mat!

Populære ukemenyer – En ny ukemeny er rett rundt hjørnet med komplett handleliste og ukeoversikt. Jippi!

Overraskelser – Noe må vi selvfølgelig holde hemmelig men vi lover deg at det kommer flere barnematoppdateringer i 2018, som kommer det til å gjøre enda litt enklere å lage barnematen selv.

Veronika sender ut oppdateringer på mail så du ikke går glipp av nyheter og oppdateringer. Du finner oss i facebookgruppen, vi er der og svarer deg når du måtte trenge oss.

Ønsker du å ta en titt på Barnematfabrikken, finner du mer informasjon her!

For ikke-medlemmer

Barnematboken – Til våren kommer boken vår spekket med barnemattips og oppskrifter tilpasset hele familien.

Oppskrifter – Vi har samlet alle oppskriftene fra bloggen så du enkelt kan finne frem. Klikk her for oversikten. 

Barnemattips daglig – Vi oppdaterer deg daglig med barnemattips. Følg oss på facebook her og på snapchat her.

Godt nyttår! Her er barnematnyhetene du ikke kan gå glipp av i 2018

Kommer! Ukemeny til hele familien. Denne er fantastisk praktisk og utrolig populære i medlemsportalen. Vi skal dele en ukemeny med deg så du enkelt kan gå på butikken, plukke med deg alle ingrediensene til en komplett uke og vips så er hverdagen enklere for hele familien. Følg med, den er rett rundt hjørnet i 2018

Vi ønsker deg et godt nytt år og gleder oss til 2018 med deg.

Nyttårsklemmer fra Veronika og Stine

Godt nyttår! Her er barnematnyhetene du ikke kan gå glipp av i 2018

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!