Smakfull gul super smoothie som kan gis fra 6 måneder
Gul supersmoothie med ingefær som kan gis fra 6 måneder

Gul supersmoothie med ingefær som kan gis fra 6 måneder

Gul supersmoothie er en av Madeleines favoritter. I sommer kjøpte vi gul smoothie fra butikken, en søt og god kokossmoothie som fort ble favoritten. Hver gang vi var på butikken spurte hun etter gul smoothie, og etter å ha tatt en titt på ingrediensene og smakt på den, forstod jeg fort at vi måtte lage vår egen gule smoothie hjemme, sånn at jeg kunne putte litt ekstra godsaker i og lage den mindre søt.

Denne kan gis fra barnet ditt er 6 måneder. Bytt ut havremelk med morsmelk eller morsmelkerstatning om barnet er mellom 6-10 måneder.

Gul supersmoothie med ingefær

  • 2 dl havremelk (mylk havre og mandel)/morsmelk/morsmelkerstatning
  • 1 banan
  • 1 avokado
  • 1 neve spinat
  • 1/2 mango
  • 2×2 cm fersk ingefær (en terning)
  • 1/2 ts gurkemeie

Er barnet ditt under 1 år kan du bytte ut spinaten med en brokkolibukett. jeg pleier alltid å ha en pose brokkolibukettter i fryseren, perfekt i smoothies. Det er også godt å røre inn en teskje chiafrø som vi viser deg i videoen under.

Fremgangsmåte

Pass på at du bruker enten frossen banan eller mango for å gi smoothien en god konsistens. Har du ikke noe frossent kan du bruke 6-8 isbiter. Skjær avokadoen i 2, ta ut steinen og skrap ut innmaten. Kutt mango og avokado i biter.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til blandingen er helt fin og kremet i konsistensen.

Server med en gang, eller frys ned i ispinneformer.

Gul supersmoothie med ingefær som kan gis fra 6 måneder

Her finner du fremgangsmåten steg for steg sammen med Madeleine og meg. Denne er så enkel at den kan lages på 1-2-3 før barnehagen eller om du skal ut på tur og trenger en rask frokost.

Gul supersmoothie steg for steg

Frokost gjort på under 5 min💕🙌🏼 Skriv fort gjort😁👇🏼

Gepostet von Bare Bra Barnemat am Dienstag, 5. Februar 2019

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg oss daglig på instagram her.

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine

Om forfatteren team_barebrabarnemat

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

 Bli trygg på å lage barnematen selv - Bli med på gratis foredrag onsdag 20. november kl. 10.00