Is og smoothie 30% rabatt – utløpt

Få e-boken is og smoothie Is og smoothie

Nå kan du gi barna dine og deg selv is hver dag hele sommeren med god samvittighet. Du får is- og smoothies som er proppet av gode ingredienser som er bra for barna.  


Du får oppskrift på 

22 naturligse søte iskremer

14 deilige smoothier

Iskaffe

Hjemmelaget granola

Cashewsmør

Tenk om du hadde full kontroll på hvordan du kunne lage den beste isen til barnet ditt? 

Vi vet hvor vanskelig det er å finne sunn og næringsrik is på butikken. Visste du at når en 1 åring spiser en kroneis må du spise 6 stykker for å få i deg samme mengde sukker i forhold til vekt

👶+🍦 = 👩+🍦🍦🍦🍦🍦🍦

Det er fullt mulig å...

  • å lage næringsrik is som også smaker godt og er uten tilsatt sukker
  • å vite at det du gir er bra
  • å vite at isen du gir er fri for unødvendige tilsetningsstoffer
  • Å finne din egen gode balanse på hjemmelaget og ferdig løsninger
  • Å gi babyen din den beste matstarten på livet

E-boken is og smoothie er proppet med enkle og næringsrike isoppskrifter 

Om Bare Bra Barnemat


Jeg heter Stine, og sammen med flere flinke ernæringseksperter driver jeg Bare Bra Barnemat. Vi hjelper deg å bli trygg på å lage barnematen selv. Vi i Bare Bra Barnemat er småbarnsmammaer og har laget hjemmelaget, næringsrik mat til barna våre.

 

Stine har en bachelorgrad i ernæring, har vært kostholdsansvarlig i barnehage og drevet egen ernæringspraksis. Hun er grunder av Bare Bra Barnemat, forfatter og foredragsholder. Hun har skrevet fast som ernæringsekspert for VG Familieklubben og Bare Bra Barnemat er i dag størst i Norge på hjemmelaget barnemat.

© 2021 Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.