Oioioi! Se her!   

Så utrolig kult at du ville laste ned smakebiten på is- og smoothieboken! Da vet vi at dette passer perfekt for deg. 

Du er en bevisst forelder som ønsker å lage den beste maten til barnet ditt! Derfor, vil vi gi deg dette - kun for en kost periode (det forsvinner når nedtellingen står på null..?) La oss presentere for deg (trommevirvel... ?)

Is- og smoothieboken i fullversjon! Jippi!

Til deg akkurat nå - har du muligheten til å få den til 30% rabatt av fullpris (249 kr - du betaler kun 174,30 kr)  • At barnet ditt vokser seg sterkt og friskt og får de beste forutsetningene for fremtiden. 
  • At du vet akkurat hva du skal gjøre for å forebygge allergier, astma og overvekt senere i livet.
  • At du serverer både barna og deg selv mat som du vet er bra for kroppen, og bygger opp en sterk tarmflora og immunforsvaret.

Vi er Veronika og Stine, og det er vi som driver Bare Bra Barnemat.

Vi er begge mammaer og ernæringsveiledere. Stine opplevde selv en tøff start med hastekeisersnitt og ammeproblemer, og Veronika måtte gi opp ammingen med sitt første barn. De siste to årene har vi hjulpet over 25.000 mammaer, pappaer og besteforeldre med å bli trygge på å lage barnematen selv. 

Stine har en bachelorgrad i ernæring, har vært kostholdsansvarlig i barnehage og drevet egen ernæringspraksis. Veronika har en bachelorgrad i idrett, ernæring og helse, er helsecoach og har skrevet bachelor om barn og ernæring. 

I dag skriver vi fast som ernæringseksperter for VG Familieklubben, har gitt ut bok, holder foredrag og vi har bygget opp og driver Norges største online barnematportal, Barnematfabrikken, hvor vi hjelper mammaer og pappaer som deg, sånn at de kan få råd som er trygge og kvalitetsikrede.

SUPERBONUS #2

E-BOK

[Is og smoothie - næringsrike oppskrifter fra 6 måneder

Verdi kr 199,- 

 Hva andre sier om Bare Bra Barnemat

- Vi har over 90 5-stjernes reviews på Facebook -

Stine og Veronika er også kjent fra.. 

Sikre deg tilbudet før det forsvinner 

Du får:

E-boken vår, Is og smoothies, næringsrike oppskrifter fra 6 måneder verdi kr 199,-

Sikre deg boken nå og spar 30% 

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.