Har du også fått kjeft fordi du vil lage barnematen selv? - Bare Bra Barnemat

Har du også fått kjeft fordi du vil lage barnematen selv?

Å lage barnematen selv….

Er det i det hele tatt mulig å få til?

Du kjenner kanskje på overveldelese av all informasjon som finnes der ute. Er du kanskje en av dem som har fått “kjeft” på helsestasjonen fordi du vil gi hjemmelaget, eller har du kanskje fått tilbud om å bli med på kurs for å lære mer?

Stine og jeg snakker med mammaer og pappaer som deg hver eneste dag, og vi vet at det er store gap i kunnskapen der ute. Det er mye forvirring og usikkerhet, mange fortvilte foreldre som ønsker å lage hjemmelaget, man blir fortalt at det ikke er trygt og at ferdigmat er det beste.

Jeg sitter og kikker tilbake på et webinar som vi holdt for en stund tilbake. Webinaret lærer deg hvordan du kan bli trygg på å lage barnematen selv. Og jeg ser hvordan deltakerne gjennom hele webinaret får nye “aha-opplevelser” og nye innsikter. Hvor de starter usikre og forvirret over hva de skal gjøre, og ender opp med å være inspirert, motivert og klare til å lage hjemmelaget. Kun i løpet av 90 minutter.

Temaer vi tar opp i webinaret både overrasker og sjokkerer.

Nei ante ikke dette (Renate)

Veldig mye nytt for meg (Marte)

Dette er trist (Marielle)

Dette er kommentarer fra tidligere deltakere som ikke ante konsekvensene av å ikke gi variert og næringsrik mat.

Heldigvis er det mulig å få vite hvordan du kan unngå å gå i disse fellene kun i løpet av 90 minutter med oss.

Tilbakemeldinger vi får etter webinaret er helt fantastiske. Det Stine og jeg ønsker oss mest i hele verden er at du skal ha tillit og troen på deg selv til at du kan klare dette.

Dette er følelsen tidligere deltakere sitter igjen med etter dette webinaret:

Helt fantastisk, og jeg føler meg virkelig inspirert (Marielle)

Veldig bra webinar (Stine Marie)

Så godt å få noe nyttig til man skal begynne med mat (Frida)

Er utrolig motiverende. Mye informasjon som burde gis fra helsestasjonen også (Anna Helena)

Det er veldig nyttig og motiverende (Dorothea)

Denne kunnskapen må ut

Dette er kunnskap som vi mener MÅ ut til alle småbarnsforeldre, og vi har bestemt oss for å dele dette webinaret med deg igjen. Og nå har du har muligheten, kun for en kort periode, å få våre beste verktøy og å bli trygg på å lage barnematen selv.

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.