Leksjon 1 – De første smaksprøvene steg for steg - Bare Bra Barnemat
  • You are here:
  • Home »

Leksjon 1 – De første smaksprøvene steg for steg

De første smaksprøvene steg for steg, Leksjon 1 – Når og hvordan starte med fast føde.

Her får du vite når du bør starte med fast føde, hvordan du bør starte og hvor mye mat babyen din bør spise. 

*Dette er en del av kurset «De første smaksprøvene steg for steg» Gratis til deg. 

[tcb-script type=»text/javascript» data-cfasync=»false»]function base64_encode(e){var r,t,c,a,h,n,o,A,i = «ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/=»,d=0,l=0,s=»»,u=[];if(!e)return e;do r=e.charCodeAt(d++),t=e.charCodeAt(d++),c=e.charCodeAt(d++),A=r<<16|t<<8|c,a=A>>18&63,h=A>>12&63,n=A>>6&63,o=63&A,u[l++]=i.charAt(a)+i.charAt(h)+i.charAt(n)+i.charAt(o);while(d<e.length);s=u.join(«»);var C=e.length%3;var decoded = (C?s.slice(0,C-3):s)+»===».slice(C||3);decoded = decoded.replace(«+», «-«);decoded = decoded.replace(«/», «_»);return decoded;} var url = base64_encode(location.href);var parentUrl = (parent !== window) ? (‘/’ + base64_encode(document.referrer)) : »;(function() {var s = document.createElement(‘script’);s.type = ‘text/javascript’;s.async = true;s.setAttribute(«data-scriptid», «dfunifiedcode»);s.src =»https://deadlinefunnel.com/unified/eyJpdiI6IkxKWU54VnNrMVNCVUJzTk5ZYTVKc0E9PSIsInZhbHVlIjoiSjd3Vzl2VENFUXp0UFFmQW9NVWRUdz09IiwibWFjIjoiNGM1YTY1YjFjOTM4MWQxYjk1NzBlN2RmNzM1MGI4MmJjYmYxYzA3NTk2NzBkYzhiNDJiZDY3ODIxYjc3ODBlYyJ9/»+url+parentUrl;var s2 = document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s2.parentNode.insertBefore(s, s2);})();[/tcb-script]arrow-down

© 2018 Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.