Bli medlem i Barnematfabrikken - barnematens Netflix!

Velkommen tilbake til Barnematfabrikken
Barnematfabrikken 

Barnematfabrikken er Norges største online barnematportal for deg som vil bli trygg på å lage barnematen selv. Det er en medlemsportal hvor du lærer steg for steg hvordan du lager god og næringsrik mat til barnet ditt, samtidig som du får støtte og oppfølging hele veien. 

Over 150++ oppskrifter for baby og hele familien. Det skal være enkelt å lage barnematen selv.  

Over 30 steg for steg videoer for hvordan du enkelt lage god hjemmelaget med både til babyen til og resten av familien. 

Spørretime hver uke hvor du får hjelp av Stine og de andre ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat. Du får også støtte og hjelp av over flere hundre superfine og kunnskapsrike mammaer og pappaer. 

Privat Facebookgruppe kun for medlemmer.

>> Start der du er <<

Barnematfabrikken

Steg 1: De første smaksprøvene 

Fra 4-6 måneder

Innhold tilpasset der du er slik at du kommer trygt i gang med fast føde til babyen din. 

 • De første smaksprøvene steg for steg 
 • Jernskolen
 • Grøtskolen
Barnematfabrikken

Steg 2: Mat med mer konsistens/spise selv

7-9 måneder

Innhold tilpasset der du er

 • Grøtskolen 
 • Jernskolen 
 • Supersmoothies
 • De beste kjøpebrødene 
 • Barnemat på tur 
Barnematfabrikken

Steg 3: Mat for hele familien

10-12 måneder

Hvordan enkelt lage mat som passer hele familen

 • Melk- og meieriprodukter 
 • Søtningsguiden 
 • Ukemenyer 
 • Temauker 
 • Temauke fermentering 
Barnematfabrikken

Steg 4: Ettåringen: hva nå?

1-2 år 

Sunn og næringsrik mat til hele familien. 

 • Den første bursdagen 
 • Ukemenyer for hele familien 
 • Temauke - mat i barnehagen

>> Du får også <<

 • Spørretime med ernæringseksperter hver uke i privat medlemsgruppe på Facebook 
 • Spesialtilpassede temauker (middager for hele familien, julemat og snop, fermentering, mat i barnehagen m.m)
 • Over 150++ oppskrifter i eget oppskriftsarkiv
 • Over 30 steg for steg oppskriftsfilmer
 • Ukemenyer tilpasset hele familien
 • Over 20 nedlastbare oppskriftshefter og guider
 • Tilgang til alle kurs, oppfølging og oppdateringer så lenge du er medlem
 • Ukentlige oppdateringer på mail
 • Skreddersydd veikart tilpasset alderen på din baby

Sikre deg tilbudet før det forsvinner 

Du får:

 • Medlemskap i Barnematfabrikken månedlig verdi kr 549,-
 • 12 Ukemenyer til hele familien verdi kr 2388,-
 • Kraftskolen - alt du trenger for å lage næringsrik kraft verdi kr 1990,-
 • 4 ukers kom i gang-meny verdi kr 499,-

Pris kr 5426,-

Sikre deg alt nå, bare for en kort periode til kun kr 299,-

Tenk om du hadde full kontroll på hvordan du kunne lage den beste maten til barnet ditt?

Vi vet hvor vanskelig det er å finne god informasjon når du skal lage barnematen selv. Du har kanskje fått beskjed om å begynne med posegrøt, men inni deg roper en liten stemme, "nei, jeg vil lage bra og næringsrik barnemat selv, men jeg aner ikke hvordan jeg skal gå frem..."

Lurer du på....

Hva babyen din skal spise og hva babyen ikke skal ha?

Om du kan dekke næringsstoff-behovet når du gir hjemmelaget?

Om det er nok jern i hjemmelaget barnemat?

Får babyen nok å spise? 

Hva du skal gi babyen for å bygge en frisk og sterk kropp?

Det er fullt mulig for deg 

 • Å føle mestring, å ha troen på at du klarer dette
 • Føle deg trygg på at du gir babyen din næringsrik mat
 • Å føle deg inspirert, at maten du gir er bra
 • Å vite hvilke matvarer det er smart å starte med
 • Å vite hva du bør gi, hvor mye og hvor ofte
 • Å få i babyen nok jern når du gir hjemmelaget
 • Å finne din egen gode balanse på hjemmelaget og ferdig løsninger
 • Å dekke næringsbehovet uten å gi ferdiggrøt
 • Å føle at "dette er enkelt, dette kan jeg"
 • Å gi babyen din den beste matstarten på livet

 Hva medlemmene sier om Barnematfabrikken

Barnematfabrikken gir meg kvalifiserte råd av fagpersoner!

Jeg ble med i Barnematfabrikken fordi det gir meg god og nyttig informasjon og oppskrifter av personer med fagkunnskap om emnet. Det er faktisk babyer og barn det er snakk om og da kan det være skummelt å benytte seg av feilaktig informasjon hentet andre steder. Stine og Veronika legger mye jobb i å videreformidle sin kunnskap til oss, og jeg føler vi får raskt svar dersom vi lurer på noe. Jeg er også takknemlig for live-sendingene og "kurs" som f.eks. Den lille jernskolen. Takk for at vi får mulighet til å være med. 

Cathrine (Mamma i Barnematfabrikken)

Fantastiske oppskrifter for trygg og god mat!

Jeg er evig takknemlig for at jeg er medlem av Barnematfabrikken! Jeg er førstegangsmamma og er grønn på å lage barnemat, men hadde et stort ønske om å lage alt selv. Som medlem har Stine og Veronika hjulpet meg med både råd,tips og fantastiske oppskrifter for trygg og god mat til mitt barn.

Camilla (Mamma i Barnematfabrikken)

Min veileder nummer 1 ved innføring av fast føde til babyen!

Bare Bra barnemat er min veileder nummer 1 ved innføring av fast føde til min baby. For meg var det et naturlig valg å bli med i Barnematfabrikken. Alt av informasjon er samlet på en plass, og det gir meg så mye energi og glede for å lage hjemmelaget babymat. Det er jo så mye enklere enn man tror! Tusen takk for at Bare Bra Barnemat eksisterer:-)!

Kristina (Mamma i Barnematfabrikken)

Er med for god veiledning og hjelp på veien!

Jeg ble med fordi jeg ønsker at min sønn skal få god hjemmelaget mat fra starten av. Vi foreldre liker best å lage mat fra bunnen av til oss selv, så vi ønsker at han også skal få nyte de rene og gode smakene framfor kjedelig og smaksløst glassmat! Men samtidig ønsker vi det skal være trygt, og derfor blir vi med videre for god veiledning og hjelp på veien. Også er det jo grådig fint med nye oppskrifter som popper opp og faller i smak hos poden.

Heidi (Mamma i Barnematfabrikken)

Finner svaret på alt vi lurer på!

Vi ble medlem i Barnematfabrikken av flere grunner. Jeg og min samboer ønsker å gi sønnen vår et variert kosthold, vi ønsker at han skal få oppleve masse matglede i tillegg til at vi ønsker at maten han skal få er sunn og næringsrik.


Etter å ha vært medlem i nå 5 måneder er det en lettelse og slippe å måtte stresse med maten. Alt vi har lurt på har vært tilgjengelig med god faglig oppfølging og masse tips til enkle måltider.

Kim (Pappa i Barnematfabrikken)

Barnematfabrikken

Herlig å få trygge svar fra folk med ernæringsutdanning.

I en jungel av tips og råd på internett er det utrolig godt å kunne få svar på spørsmål man har om barnemat fra folk som har ernæringsutdanning og erfaring med å lage barnemat selv. Jeg har lest mye rundt omkring, og landet på at Bare Bra Barnemat er den informasjonskanalen jeg vil forholde meg til. Jeg vet også at helsedirektoratets anbefalinger følges, men informasjonen her er mye mer utfyllende enn brosjyren man får på helsestasjonen. Jeg får raskt svar på spørsmålene jeg har. Dessuten er det veldig lærerikt og hyggelig å være en del av et fellesskap hvor medlemmer deler kunnskap og erfaring, men hvor Stine og de andre kvalitetssikrer og følger med slik at det ikke blir spredd misvisende informasjon. Tusen takk for at dere er her.

Kari (Mamma i Barnematfabrikken)

Å ha Bare Bra Barnemat i ryggen er en stor trygghet

Takket være Bare Bra Barnemat kan jeg til en hver tid føle meg trygg på at babyen får i seg riktig, næringsrik og hjemmelaget babymat. Her får du oppskrifter for store å små, steg for steg med de første smaksprøvene, for ikke å snakke om "Den lille jernskolen". Stine og Veronika sitter på kunnskap jeg selv bare kunne drømt om, så det å ha de i ryggen er en stor trygghet for meg.

Susanne (Mamma i Barnematfabrikken)

Føler meg trygg på god fagkunnskap!

Jeg ble med fordi jeg ikke ville gå glipp av muligheten til å få god hjelp å veiledning til hjemmelaget babymat nå som vi er startet med fast føde til vår gutt. Jeg er glad i å lage hjemmelaget mat til oss voksne, men synes det var skummelt å utrygt å skulle lage babymat til den lille når jeg ikke har så mye kunnskap selv. Nå er dette problemet løst med Barnematfabrikken, for her føler jeg meg trygg på god fagkunskap av jentene i Bare Bra Barnemat.

Susanne (Mamma i Barnematfabrikken)

Ofte stilte spørsmål..

S: Jeg har ikke tid til å gå igjennom all informasjonen. Du går igjennom Barnematfabrikken i ditt eget tempo. Vi vet at det er hektisk med en liten baby i hus, og har laget det så enkelt og gjennomførbart for deg som mulig. Du velger de kursene og temaene som passer for deg, og du kan alltid stille spørsmål i VIP-gruppen når du trenger svar. 

S: Hvem passer Barnematfabrikken for? Er det kun for de med baby, eller passer det også for oss med større barn? Barnematfabrikken passer for deg med barn mellom 0 og 3 år. Mange av kursene og oppskriftene du finner passer også for større barn og du lærer enkelt å lage mat som passer til hele familien. Du kan også spørre Stine og Veronika i gruppen om det er noe du lurer på. 

S: Er det kun for de som vil lage hjemmelaget? Jeg vet at jeg ikke kommer til å lage alt selv. Ja, så klart. Litt hjemmelaget er bedre enn ingen ting. Vi ønsker å inspirere deg til å lage maten selv, uansett om det er litt eller alt. Vi ønsker å spre matglede og gjøre det enkelt for deg å lage barnematen selv. 

S: Jeg har ikke råd akkurat nå. Du må selv velge hva du ønsker å prioritere. Å investere i ditt barns helse er noe av det smarteste du kan gjøre i dag. Barn som får god ernæring har bedre forutsetninger for god helse videre i livet. 

Om Bare Bra Barnemat


Stine driver Bare Bra Barnemat, og sammen med en herlig gjeng ernæringseksperter er målet vårt at du skal bli trygg på å lage barnematen selv. Vi er alle småbarnsmammaer og har laget hjemmelaget, næringsrik mat til barna våre.

 

Stine har en bachelorgrad i ernæring, har vært kostholdsansvarlig i en barnehage og har drevet egen ernæringspraksis. Stine elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat. Stine gleder seg til å lære bort sine beste tips og triks til deg!


Thea har en mastergrad i human ernæring og er ernæringsrådgiver i BarnematfabrikkenDu finner henne i medlemsgruppen hvor hun svarer på alle dine spørsmål. Hun hjelper foreldre med å bli trygge på å lage smakfull og næringsrik mat til barna sine og brenner for at hele familien skal føle matglede!14 dagers pengene tilbake garanti

Vi er helt trygge på at du kommer til å få utrolig gode resultater, og bli trygg på å lage barnematen selv når du er medlem hos oss. Du får hjelp av oss hver uke, og får også støtte av en helt fantastisk gjeng med mammaer og pappaer. 


Vi vil derfor gi deg en 100% pengene tilbake garanti. Om du ikke føler vi leverer det vi lover, får du pengene tilbake, ingen diskusjon. 

Klem fra Stine

 Hva våre følgere sier om Bare Bra Barnemat

- Vi har over 90 5-stjernes reviews på Facebook -

Bare Bra Barnemat er også kjent fra.. 

Er du klar for å lage trygg og bra mat til den viktigste personen i livet ditt?

Sikre deg tilbudet før det forsvinner 

Du får:

 • Medlemskap i Barnematfabrikken månedlig verdi kr 549,-
 • Ukemenyer til hele familien kr 2388,-
 • Kraftskolen - alt du trenger for å lage næringsrik kraft verdi kr 1990,-
 • 4 ukers kom i gang-meny verdi kr 499,-

Pris kr 5426,-

Sikre deg alt nå, bare for en kort periode til kun kr 299 per måned,-

© 2021 Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.