Smoothie med jordbær og mynte som kan gis fra 6 måneder
Smoothie med jordbær og mynte som kan gis fra 6 måneder

Smoothie med jordbær og mynte som kan gis fra 6 måneder

Smoothie med jordbær og mynte kan gis fra babyen din er 6 måneder. Her i huset lager vi smoothie sommer som vinter. Det er så enkelt å snike inn næringrike ingredienser i smoothie.

Husk at når du gir smoothie til de aller minste bør mates med skje, dette er viktig for utvikling av spisemotorikken. Er barnet ditt under 10 måneder bør du bruke morsmelk eller morsmelkerstatning som væske i smoothie. Spinat og andre nitratrike grønnsaker kan gis fra 1 år. Les mer om hvorfor her.

Smoothie med jordbær og mynte

  • 250 gram frosne økologiske jordnær
  • 1 potte økologisk mynte
  • 1 neve spinat (fra 1 år)
  • 1 limebåt (saften)
  • 2,5 dl helmelk/havremelk/morsmelk/mme
  • 1 ss omega-3 tilskudd, vi bruker omega cure – produktet er sponset av de fantastiske menneskene som driver Naturlig Liv

Sånn gjør du

Ha jordbær, mynte, spinat, saften av lime og havremelk i en blender. Kjør til alt er godt blandet og konsistensen er jevn. Ha i en 1 ss omega-3 om du ønsker. Tilsett rett før servering.

Her finner du oppskriften på jordbær- og rødbetsmoothie.

og HER kan du laste ned smakebiten på e-boken Bare Bra Barnemat is og smoothiebok

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.