[Tarmstyrkende mat til barn]  

Beklager... supertilbudet med de utrolig bra bonusene har dessverre gått ut, men du har fremdeles muligheten til å skaffe deg kurset til kun 1995 kr.

Tenk om du kunne vært med på å skru av og på gener som kan føre til sykdom hos barnet ditt? 

 • Drømmer du om å ha full kontroll på at maten du gir barnet ditt er den aller beste?
 • Ønsker du at hele familien skal spise bedre mat, men du vet ikke hvor du skal starte eller hva som er viktigst å ta tak i?
 • Ønsker du å minimere risikoen for at barnet ditt utvikler astma, allergier eller overvekt senere i livet?
 • Hva ville det være verdt for deg å ha tilgang til alle verktøyene du trenger, personlig oppfølging av ernæringseksperter og alle oppskrifter du trenger for å komme i gang?  

Se for deg...


 • At barnet ditt vokser seg sterkt og friskt og får de beste forutsetningene for fremtiden. 
 • At du vet akkurat hva du skal gjøre for å forebygge allergier, astma og overvekt senere i livet.
 • At du serverer både barna og deg selv mat som du vet er bra for kroppen, og bygger opp en sterk tarmflora og immunforsvaret.

Det finnes ting du kan gjøre for å forebygge sykdom, men du er kanskje usikker på hva?

Ernæringsstatusen i Norge er dårligere enn noen sinne...
Se for deg barna på avdelingen i barnehagen eller i klassen. De leker, har det fint, viser lite eller ingen tegn til sykdommer, overvekt eller andre livsstilsplager.

Så hopper vi 50 år frem i tid, de som en gang var barn møtes til reunion. Situasjonen er snudd på hodet og over halvparten sliter med overvekt og andre ikke-smittsomme sykdommer.  

Vi er den første generasjonen hvor våre barn har kortere antatt levetid enn oss. 

Det er her du kommer inn, som ditt barns viktigste person
Når du er bevisst, tar du bevisste valg for barnet ditt, som igjen vil være med å påvirke barnet ditt resten av livet. Mat er ett av våre største ansvarsområder siden dette er noe vi spiser hver dag, flere ganger om dagen.  

Hvorfor er det så viktig å gi mat som styrker tarmen til barnet ditt?

Barnet ditt er disponert for så mange som mellom 10 og 20 kroniske sykdommer, og en eller flere kan oppstå når som helst i livet. Det kan være diabetes, kreft eller psykiske lidelser.

Du har sikkert hørt noen si at de er arvelig disponert for en sykdom? De færreste av oss er heldigvis født syke, og selv om vi er arvelige disponert, viser det seg at det er mye vi kan gjøre for å unngå å aktivere sykdom.

En av de tingene som er med på å påvirke hvilke gener som får komme til uttrykk er noe vi gjør hver eneste dag, flere ganger om dagen; å spise mat.

Maten vi gir til barna våre kan gi god helse, ved å styrke tarmen og tilføre gode bakterier eller mate de gode bakteriene som allerede er i tarmene. Mangel på viktige bakterier over tid kan skape en ubalanse i tarmfloraen og føre til sykdom. 

Derfor kan vi hjelpe deg

Vi er Veronika og Stine, og det er vi som driver Bare Bra Barnemat.

Vi er begge mammaer og ernæringsveiledere. Stine opplevde selv en tøff start med hastekeisersnitt og ammeproblemer, og Veronika måtte gi opp ammingen med sitt første barn. De siste to årene har vi hjulpet over 15.000 mammaer, pappaer og besteforeldre med å bli trygge på å lage barnematen selv. 

Stine har en bachelorgrad i ernæring, har vært kostholdsansvarlig i barnehage og drevet egen ernæringspraksis. Veronika har en bachelorgrad i idrett, ernæring og helse, er helsecoach og har skrevet bachelor om barn og ernæring. 

I dag skriver vi fast som ernæringseksperter for VG Familieklubben, har gitt ut bok, holder foredrag og vi har bygget opp og driver Norges største online barnematportal, Barnematfabrikken, hvor vi hjelper mammaer og pappaer som deg, sånn at de kan få råd som er trygge og kvalitetsikrede.

- Visste du at det kan være en sammenheng mellom mellom hva barnet ditt spiser og sykdom som kan oppstå?

- Er barnet ditt tatt med keisersnitt, har du slitt med amming eller har barnet ditt fått antibiotika?

- Visste du at ferdigmat kan være med på å svekke tarmfloraen til barnet ditt?

- Ønsker du å legge det beste grunnlaget for ditt barns fremtidige matvaner?

For at du skal vite akkurat hvordan du skal gå frem, har vi laget et kurs, sånn at du vet hvordan du bygger opp tarmfloraen og styrker immunforsvaret til barnet ditt.

[Tarmstyrkende mat til barn]

Dette får du i kurset:

Leksjon 1: Hvorfor er det viktig med gode bakterier i tarmen? 

 • Hva er utfordringene med dagens kosthold, og hvorfor er det så viktig å ha fokus på tarmstyrkende mat? Her får du vite om de viktige oppgavene til bakteriene, sånn at du vet hva slags mat du kan gi for at barnet ditt holder seg friskt, både nå og i fremtiden. 

Leksjon 2: Hva bør du passe på når du er gravid?

 • Visste du at du kan påvirke utviklingen til babyen din helt fra de første ukene i graviditeten? Her får du vite hva du må passe på når du er gravid sånn at du kan legge det beste grunnlaget for babyen din allerede i magen. Da vet du at du gir barnet ditt de beste forutsetningene for å unngå sykdom senere i livet.  

Leksjon 3: Hva du må passe på om du har tatt keisersnitt?

 • Visste du at barn som er født med keisersnitt har mye høyere risiko for å utvikle matallergi og astma enn barn som er født vaginalt? Når du gir mat som bygger opp en sterk tarm, tilfører de viktige bakteriene som keisersnittbarn mangler. Her får du vite hvilke matvarer du kan gi sånn at du kan føle deg trygg på at barnet ditt får de viktige bakteriene det mangler, og at du vet du har gjort det du kan for å redusere risikoen. 

Leksjon 4: Hva må du passe på når du ammer eller gir morsmelkerstatning?

 • Visste du at barn som ikke ammes har høyere risiko for overvekt som barn og ungdom enn barn som ammes? Det skyldes mangel på de gode bakteriene morsmelken bidrar med. Her får du vite hva du bør passe på om du ikke har fått til å amme, sånn at du blir trygg på hvordan du kan redusere risikoen for overvekt senere i livet. 

Leksjon 5: Hva må du passe på om barnet ditt har fått antibiotika?

 • Visste du at barn under 3 år er de som tar mest skade av antibiotika? Det er også den aldersgruppen som får mest antibiotika. En antibiotikakur tar ikke bare knekken på de dårlige bakteriene, men også de gode bakterien som beskytter barnet ditt. Her får du vite hva du bør passe på om barnet ditt har fått antibiotika, sånn at du vet at at du har gjort det du kan for å sikre en frisk fremtid for barnet ditt. 

Leksjon 6: Tarmstyrkende mat til baby - den første maten

 • Har får du vite hvilke matvarer du bør begynne med når du skal starte med fast føde. Hva gjør du om barnet ditt reagerer med hard mage og mageknip ved innføring av den første maten? Her får du konkrete eksempler på hva du kan gi sånn at du vet hvilke grep du skal ta for å unngå disse plagene. 

Leksjon 7: Tarmstyrkende mat til større barn

 • Hva slags mat er egentlig tarmstyrkende? Her får du vite akkurat hva du kan plukke med deg i handlekurven når du er på butikken, sånn at du sparer både tid og bekymringer for hvilke matvarer som er bra for kroppen. 

Digitalt oppskriftshefte med over 30 tarmstyrkende oppskrifter

 • Over 30 tarmstyrkende oppskrifter sånn at du enkelt kan komme i gang med matlagingen. 
 • Hvordan sette sammen gode måltider av vanlige råvarer du finner på butikken. 
 • Oversikt over basisvarer du trenger på kjøkkenet. 
 • Lær å fermentere grønnsaker og bake med surdeig.

Passer dette kurset for deg?

kurset PASSER FOR DEG SOM...

 • check-circle-o
  Har født med keisersnitt, hatt ammeproblemer eller har barn som har fått antibiotikakur.
 • check-circle-o
  Ønsker å ta ditt barns helse på alvor og gå inn for å lære mer om hvilke matvarer som styrker tarmfloraen.
 • check-circle-o
  Ønsker å gi barnet ditt det beste mat-grunnlaget for senere i livet. 
 • check-circle-o
  Ønsker å vite hvordan hele familien kan styrke tarmfloraen og immunsforsvaret slik at dere alle kan bli mer motstandsdyktige mot sykdom.

kurset PASSER IKKE FOR DEG SOM...

 • times-circle-o
  Ikke er interessert i å lage noe mat fra bunnen av. En del av det å lage tarmstyrkende mat krever litt innsats på kjøkkenet. 
 • times-circle-o
  Som ikke er åpen for at det er noen sammenheng mellom hva vi spiser og hvordan kroppen og sinnet har det. 
 • times-circle-o
  Ikke ønsker å ta tak i familiens helse, og heller la andre ordne opp når problemene oppstår. 
arrow-down

Hvorfor [Tarmstyrkende mat for barn] er en super investering for deg som vil bygge opp en god tarmflora hos barnet ditt?

Du får 7 leksjoner spesialtilpasset deg der du er. Om du er gravid, ammende eller gir morsmelksertatning, har gitt antibiotika, har født med keisersnitt, skal starte med fast føde, allerede har startet med fast føde. 

Du får et eget oppskriftshefte med over 30 tarmstyrkende oppskrifter, sånn at du enkelt kan komme i gang med mat og oppskrifter som er bra for tarmen.

 Hva andre sier om Bare Bra Barnemat

- Vi har over 90 5-stjernes reviews på Facebook -

Stine og Veronika er også kjent fra.. 

14 dager pengene tilbake garanti!

Vi er helt trygge på at du kommer til å få gode resultater, og bli trygg på å lage tarmstyrkende mat til barnet ditt.  Vi vil derfor gi deg en 100% pengene tilbake garanti. Om du ikke føler vi leverer det vi lover, får du pengene tilbake, ingen diskusjon. 

Klem fra Veronika og Stine

Ditt tilbud...

 Kurset [Tarmstyrkende mat for barn] kun kr 1995,-

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.