Ukemenyen er på vei til innboksen din:)

Sikre deg Bare Bra Barnemats ukemenyer til hele familien   

Ukemeny

Tenk om du hadde alle løsningene for en enkel og sunn hverdag servert på et sølvfat? 

 • Drømmer du om å ha full kontroll på at maten du gir barnet ditt er den aller beste?
 • Ønsker du at hele familien skal spise bedre mat, men du vet ikke hvor du skal starte eller hva som er viktigst å ta tak i?
 • Ønsker du å ha en superenkel hverdag hvor du ikke trenger å tenke så mye på mat og hva du skal lage, men bare lage selve maten og vite at den er bra? 
 • Hva ville det være verdt for deg å ha tilgang til alle verktøyene du trenger, personlig oppfølging av ernæringseksperter og alle oppskrifter du trenger for å komme i gang?  

Se for deg...


 • At barnet ditt vokser seg sterkt og friskt og får de beste forutsetningene for fremtiden. 
 • At barna dine spiser maten du serverer og at du slipper å stresse med at de får i seg riktig mat. 
 • At dere har en sunn og frisk familien som kan bruke tiden med hverandre og samtidig vite at maten som serveres er bra. 

Maten vi gir barna våre er utrolig viktig, men du lurer kanskje på hvorfor? 

Ernæringsstatusen i Norge er dårligere enn noen sinne...
Se for deg barna på avdelingen i barnehagen eller i klassen. De leker, har det fint, viser lite eller ingen tegn til sykdommer, overvekt eller andre livsstilsplager.

Så hopper vi 50 år frem i tid, de som en gang var barn møtes til reunion. Situasjonen er snudd på hodet og over halvparten sliter med overvekt og andre ikke-smittsomme sykdommer.  

Vi er den første generasjonen hvor våre barn har kortere antatt levetid enn oss. 

Det er her du kommer inn, som ditt barns viktigste person
Når du er bevisst, tar du gode valg for barnet ditt, som igjen vil være med å påvirke barnet ditt resten av livet. Mat er ett av våre største ansvarsområder. Vi spiser hver dag, flere ganger om dagen og maten vi velger for barna våre kan være med å avgjøre om barna holder seg friske i fremtiden.

Derfor kan vi hjelpe deg

Vi er flere ernæringseksperter i Bare Bra Barnemat. Alle er vi småbarnsmammaer og ernæringsveiledere med ernæringsutdannelse. De siste fire årene har vi hjulpet over 80.000 mammaer, pappaer og besteforeldre med å bli trygge på å lage barnematen selv. 

Stine har en bachelorgrad i ernæring, har vært kostholdsansvarlig i barnehage og drevet egen ernæringspraksis. Hun er grunder av Bare Bra Barnemat, forfatter og foredragsholder. Hun har skrevet fast som ernæringsekspert for VG Familieklubben og Bare Bra Barnemat er i dag størst i Norge på hjemmelaget barnemat.

Thea har en mastergrad i human ernæring og har bred kunnskap om kosttilskudd etter flere år som ansvarlig i en stor helsekostkjede.

Kasia har en mastergrad i Matvitenskap- mat, ernæring og helse. Kasia hjelper deg med det du måtte lure på om matallergier/intoleranser, småspiste barn og generelle spørsmål om ernæring til de minste 

For at du skal skal få en enkel hverdag hvor du til enhver til vet hvilken mat du kan lage til hele familien, har vi laget 12 komplette ukemenyer til deg. 

[Bare Bra Barnemats ukemenyer]

Dette får du:

12 komplette ukemenyer

 • 60 middagsoppskrifter og 12 ukens bakst
 • Komplett handleliste - skriv ut og ta med på butikken
 • Klikkbar innholdsfortegnelse 
 • Tilpasset allergier
 • Merket med tidsbruk og alder maten kan gis fra
 • God variasjon i vegetar, kjøtt og fisk

Sniktitt i en ukemeny her

Vær rask og sikre deg de fantastiske bonusene - gjelder kun nå for en kort periode

* tilbudet forsvinner når nedtellingen har gått ut

SUPERBONUS #1 

Tilgang til Barnematfabrikken i 3 måneder - slik at du kan få eksperthjelp av oss når du trenger det.

Verdi kr 1490,-

*medlemsskapet i Barnematafabrikken er løpende. Ingen bindingstid, du avslutter selv når du har fått den tryggheten og hjelpen du trenger.

I Barnematfabrikken får du

 • Live spørretime hver uke. Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat gir deg svar på alle dine spørsmål om mat og ernæring til baby, barn og hele familien.  Stine og Thea svarer på ernæringsspørsmål om mat til barn og Kasia om matallergi og intoleranse.
 • Tilgang til en egen kursportal kun for medlemmer. Her får du vite hva du bør gjøre måned for måned - år for år etter hver som barnet sitt vokser, du får tilgang til over 300+ oppskrifter, steg for steg videoer for fremgangmåter.
 • Tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål om at du lurer på om ernæring, sunnere mat til familien, mat i barnehagen m.m. Stine og de andre ernæringsekspertene er der daglig og gir deg trygge svar. 
 • Et unikt nettverk av engasjerte mammaer og pappaer som du kan dele gleder og frustrasjoner med, som støtter deg, inspirerer deg og deler sin erfaringer med deg. 

SUPERBONUS #2

BARE BRA BARNEMATS E-BØKER

Bare Bra Barnemat - Næringsrik mat det første året

Is og smoothie - næringsrike oppskrifter fra 6 måneder,

Juice - En frisk start for hele familien

Småspiste barn

Verdi kr 996,- 

Sikre deg tilbudet før det forsvinner 

Du får:

12 ukemenyer verdi kr 2388,- 

3 måneder medlemskap i Barnematfabrikken verdi kr 1490,-*

E-bøker - Bare Bra Barnemat - Næringsrik mat det første året, Is og smoothies, Juice til hele familien og Småspiste barn verdi kr 996,-

Pris 4874,-

Sikre deg alt nå, bare for en kort periode til kun kr 1490,-

*medlemskapet i Barnematfabrikken fornyes automatisk etter 3 måneder - når du har fått den tryggheten og hjelpen du trenger avslutter du enkelt ved å sende en mail til [email protected]

Hvorfor ukemenyene er en super investering for deg som vil gjøre hverdagen sunn og enkel på samme tid?

Du får 12 komplette ukemenyer med alt du trenger for å lage den beste maten til familien din.  

Du får til sammen 72 oppskrifter, 60 middagsoppskrifter og 12 oppskrifter med deilig bakst. 

Alt det dette, pluss de vanvittig bra vanvittig bra bonusene gjør at du får alle oppskrifter, informasjon og oppfølging du trenger for å gjøre dette på en trygg måte. 

Dette tilbudet forsvinner når nedtellingen er ute...

*Garantert trygg betaling

 Hva andre sier om Bare Bra Barnemat

- Vi har over 90 5-stjernes reviews på Facebook -

Bare Bra Barnemat er også kjent fra.. 

14 dager pengene tilbake garanti!

Vi er helt trygge på at du kommer til å få gode resultater, og bli trygg på å lage tarmstyrkende mat til barnet ditt.  Vi vil derfor gi deg en 100% pengene tilbake garanti. Om du ikke føler vi leverer det vi lover, får du pengene tilbake, ingen diskusjon. 

Klem fra Stine

Sikre deg tilbudet før det forsvinner 

Du får:

12 ukemenyer verdi kr 2388,- 

3 måneder medlemskap i Barnematfabrikken verdi kr 1490,-

E-bøker - Bare Bra Barnemat - Næringsrik mat det første året, Is og smoothies, Juice til hele familien og Småspiste barn verdi kr 996,-

Pris 4874,-

Sikre deg alt nå, bare for en kort periode til kun kr 1490,-

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.