Utsalgssteder produkter av spiret mel

Denne oversikten oppdateres fortløpende.

Vi får stadig henvendelser fra dere som ønsker våre produkter hos Oda og håper de kommer inn der snart. Hjelp oss ved å sende en mail til [email protected] og si at du ønsker å handle våre produkter hos de.

Utsalgsstedene har noe ulikt utvalg, men de fleste selger spiret brødmiks, spiret bakemiks, spirepasta, spiret grøtmel og kjeks. Pepperkaker og pepperkakedeig har de fleste inne i julesesongen.

Ring gjerne i forkant så du er sikker på at de har varene inne. Spør om butikken bestille hvis de ikke har det du ønsker. Vil du ha det inn et sted der du bor? Tips de om oss!

Du kan også bestille i nettbutikken vår her.

Utsalgssteder

Drammen

Oslo

Sandefjord og Stavern

Bergen

Kristiansand

Stavanger

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.