Venteliste kurset Mat i barnehagen

Ønsker du bra mat i barnehagen din?

Én mammas initiativ ga bedre brød til 100 barn

Takket være en idé fra én mamma, får 100 barn bedre brød i barnehagen.
– Dette viser at det nytter å si i fra, sier ernæringsekspert Stine Svarthe i Bare Bra Barnemat.
Les artikkelen fra Zeynep som har tatt kurset mat i barnehagen her
Vil du skape matendring i din barnehage?
Kurset mat i barnehagen gir deg kunnskapen, argumentene og verktøyene som gjør det enkelt for barnehagen å få til endring!

Copyright Bare Bra Barnemat 2023

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.