Vi er helt overveldet, dere er fantastiske!

Vi er helt overveldet, dere er fantastiske!

Vi er helt overveldet etter i går, dette var helt vilt!  Vi har fått så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger og det er helt fantastisk å få kunne dele vår kunnskap med dere.

Det var nesten 500 som var med live, og vi fikk inn rundt 200 spørsmål! Vi klarte ikke å svare alle, men vi lover at alle skal få svar.

Det er helt fantastisk at så mange av dere vil lage barnematen selv

Det varmer å kunne bidra til så mye trygghet, og her er noen av tilbakemeldingene fra dere etter i går:

«Veldig inspirerende foredrag i går og spent på å prøve nye oppskrifter til min lille! Utrolig bra jobb dere gjør!»

«Ble kjempe inspirert i går til å lage barnematen selv! Hadde sett for meg at det kom bare til å bli styr og ta masse av tid! Men der tok jeg feil»

 

 

 

Siden etterspørselen har vært enorm og vi ikke fikk svart på alle spørsmålene deres har vi derfor satt opp en ny mulighet til å bli med på foredrag på nett onsdag 29. november kl 20. Vi kommer til å holde på så lenge dere har spørsmål og passe på at alle får svar.

Heia dere flotte mammaer og pappaer, dere gjøre en viktig jobb ved å gi barna deres god og næringsrik mat så de får den beste matstarten som finnes.

Vil du bli trygg på å lage barnematen selv? Meld deg på «5 steg til en suksessfull matstart»

Siste mulighet til å bli med, meld deg på her for å sikre deg en plass. 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.