Webinaropptak - "Bli trygg på å lage barnematen selv - 5 steg til en suksessfull start"

Vi vet hvor utfordrende det kan være å få med seg alt når man har en liten baby i hus. Så vi har, på grunn av stor interesse og positiv tilbakemelding bestemt oss for å gjøre opptaket fra dette webinaret tilgjengelig i en kort periode.

Videoen tas ned om

04
Dager
09
Timer
57
Minutter
02
Sekunder

Nå kan du enkelt se hele webinaret i ditt eget tempo. Barnematfabrikken finner du her. 

arrow-down

© 2018 Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.