Wow, sjekk dette - Norskprodusert i tillegg! - Bare Bra Barnemat

Wow, sjekk dette – Norskprodusert i tillegg!

Stine og jeg var så heldig at vi ble invitert med til Juiceriet av Ann Cecilie Rivaas, som eier og driver Juiceriet sammen med mannen sin. Hun er småbarnsmamma, gründer og er medlem i Barnematfabrikken.

Juiceriet

Juiceriet er en Norsk bedrift som ble startet hjemme på kjøkkenbenken hos herr og fru Rivaas. Nå har de sin egen fabrikk i Oslo og produserer kaldpresset juicer og shots som selges blant annet på Narvesen, 7-eleven, Rema 1000 og Meny i Oslo-området samt på Starbucks og Stockfleths m.fl.

Fordelen med å kjøpe kaldpresset juice, er at man i produksjonsprosessen bevarer vitaminer, mineraler og enzymer som finnes naturlig i frukt og grønnsakene.

Ekte norsk er stas

Stine og jeg synes det er superstas å møte andre som satser og driver eget, i tillegg er det ekstra gøy at produktene produseres i Norge. Vi vet hvor mye hardt arbeid, mange timer, svette og tårer som ligger bak å bygge opp en bedrift fra bunnen av. Derfor synes vi det er ekstra gøy å få komme på besøk til noen som brenner så mye for å få gode produkter ut i butikkene.

Mat på farta

Det er nok av lettvinte og dårlige løsninger til mat på farta til barn, og vi trenger flere sunnere alternativer til produkter som vi vet er bra for barna våre. Takk til Ann Cecilie og mannen for at dere gjør det enklere å velge næringsrik mat på farta.

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg oss daglig på Snapchat her eller instagram her

Bare Bra Barnemat

 

 

 

 

Klem fra Veronika og Stine

Om forfatteren Stine Pedersen Svarthe

Stine har en bachelorgrad i ernæring og elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

følg meg på:

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

 Bli trygg på å lage barnematen selv - Bli med på gratis foredrag på nett torsdag 2. april kl. 11.00