Lære hvordan babyen kan spise selv! 

Helt fra du starter med de første smaksprøvene.


"Hei! Har kjøpt boken. Var litt i tvil i starten, hadde jo allerede googlet mye av innholdet, og jeg skulle holde meg unna ulike "hyper" rettet mot småbarnsforeldre. Men sier bare: Gratulerer! Dritbra bok. Jeg har gått fra å tro at Toro nesten teller som hjemmelaget til å diske opp de diggeste middagene som går rett hjem!
Henriette, småbarnsmamma.

KUN 977 399,-

Barnematboken guider deg gjennom alt du bør vite nå som barnet skal i gang med fast føde og hele det første viktige leveåret. Denne boken gir deg en helt unik innsikt og forståelse av hva du bør gjøre og hvordan du kan lage den beste maten, på en ukomplisert måte. Den bryter ned etablerte sannheter og tar for seg en nyere og bedre måte å gi barnet mat på, enn hva som anbefales i dag.

I BOKEN FÅR DU BLANT ANNET LÆRE...

 • Kapitel 1 - BBB-Metoden som gir barnet en god matstart med næringsrike måltider, og en harmonisk mathverdag for hele familien. Velg mos eller plukkemat? Myter om barnemat.
 • Kapitel 2 - Dette bør du vite før du starter med fast føde. Oversikt over matvarer du ikke bør gi, og hva hvis barnet mitt reagere på mat? Når og hvordan starte med vann?
 • Kapitel 3 - Babymat fra fire måneder. Hva gjør jeg hvis babyen får vondt i magen?  Gjør dette før du lager grøt til de minste. Forslag til kombinasjoner av matvarer.
 • Kapitel 4 - Plukkemat fra start, fra seks måneder. Derfor bør du droppe most mat. Er babyen min egentlig klar?(sjekklist). Oversikt over vad som kan sette seg fast i halsen. En plan for hvordan du kan innføre fast føde. 
 • Kapitel 5 - Brød, bakst og pålegg. Gode kjøpebrød. Verdens enkleste surdeigsstarter. Sånn gjør du kornet lettere å fordøye for små mager. 
 • Kapitel 6 - Supersmoothie. Smoothie fra butikken. Hjemmelaget smoothie. Enkel supersmoothie i fire steg.
 • Kapitel 7 - Matglede ved middagsbordet - slik får du det til. Få et barn som spiser det du serverer. Tre ting du kan starte med nå for å gi barnet ditt matglede. Trikset som gjør at barnet spiser grønnsaker. 
 • Kapitel 8 - Bursdag og dessert. Søtning. Hva bør du velge?
 • Kapitel 9 - Mindre stress og mer ro i hverdagen. Tips till smart matprepp.
 • Og mye mer.
Kom i gang med mat

Er barnet ditt klart for fast føde fra 4 måneder får du vite hva som er den beste måten å gå frem på slik at du kan forebygge magevondt og gi barnet ditt en ukomplisert matstart med grunnlaget for år med matglede. 

Maten du bør gi

Sett sammen måltidet for et best mulig opptak av næringsstoffene som er ekstra viktige for barn. Få vite hvordan du enkelt dekker jern og jodbehovet og hvordan du enkelt gir næringsrik mat til de minste

Oppskrifter

I denne guiden får du også næringsrike oppskrifter på den første maten, plukketallerken, middag, smoothie og dessert, i tillegg til QR koder til et helt barnematunivers.


«Denne boken gjør deg
trygg på at du gir barnet ditt
en næringsrik start på livet!»

Helene Ragnhild


Bestill BOKA nå og få EKSTRA BONUSER!

 • Boka "En komplett guide gjennom barnematjungelen" VERDI kr 399,-
 • Boka "Is Og Smoothie" VERDI kr 299,-
 • Boka "Småspiste Barn" VERDI kr 299,-
 • Boka "En komplett guide gjennom barnematjungelen"
 • E-boka "Is Og Smoothie"
 • E-boka "Småspiste Barn"

TOTAL VERDI 997,-

DIN PRIS KUN 399,-

«Jeg sier bare WOW! Dette er alt en
forelder trenger å vite. Jeg liker virkelig hvordan
du har brukt foreldres erfaringer.»


Malin Bruset, gründer av Gro Gro

« En bok som hjelper meg å lytte til min
intuisjon og senke skuldrene når det gjelder
å lage den første barnematen.»


Maria Carlsson

Denne boken er ikke bare skrevet med kjærlighet og omtanke for næringsrik og trygg mat, den er laget med en helhetlig tanke som hjelper deg å redusere antall giftstoffer i hjemmet. 

Denne boken kommer til å være i kontakt med både deg og barnet ditt, derfor har vi laget det vi ser på som en ærlig, ekte og naturlig bok, svanemerket og med fokus på bærekraft i alle ledd.

«En bok som bidrar til kunnskap, trygghet og mat-
glede for hele familien. Jeg håper fra hjertet at denne boken blir tatt godt imot, blir skitten av barnehender som hjelper til med å lage mat, og bidrar til at foreldrene stopper med overtenking og kommer seg inn på kjøkkenet!»


Stine Haslestad

KUN 977 399,-

Bli med gjengen av over 10.000 forelder
som allerede har lest boka!

30 DAGER

Pengene tilbake-garanti

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med "Bare Bra Barnemat: En komplett guide gjennom barnematjungelen", gi meg et pip, og jeg refunderer alle pengene dine. Jeg lar deg fortsatt beholde boka, for jeg vet at den har mye verdi og mener at foreldre trenger å ha den i huset!

Hei,

Jeg heter Stine

Jeg er småbarnsmamma, gründer og daglig leder av Bare Bra Barnemat (2017) Vi i Bare Bra Barnemat jobber for å gjøre deg tryggere på å lage barnematen selv i tillegg til at vi hjelper deg å finne gode alternativer på butikken. 2023 er året der bedre mat i familieparker står på agendaen vår.

Noe av det du finner hos Bare Bra Barnemat:

 • Barnematfabrikken (2017) Norges største online barnematportal
 • Produktserie basert på spiret mel (2022) Unike produkter som er ekstra næringsrike for små kropper.
 • Butikk Bare Godt (2022)
 • Forfatter av bestselgeren Bare Bra Barnemat En komplett guide gjennom barnematjungelen (2022).
 • Forfatter av Bare Bra Barnemat oppskrifter (2022)
 • Bare Bra Barnemat Matpakker (kommer i august 2023)

Stine, medgründer av Bare Bra Barnemat

KUN 977 399,-

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.