Stine P.Svarthe

Bare Bra Barnemat

En komplett guide gjennom barnematjungelen

Barnematboken guider deg gjennom alt du bør vite nå som barnet skal i gang med fast føde og hele det første viktige leveåret. Denne boken gir deg en helt unik innsikt og forståelse av hva du bør gjøre og hvordan du kan lage den beste maten, på en ukomplisert måte. Den bryter ned etablerte sannheter og tar for seg en nyere og bedre måte å gi barnet mat på, enn hva som anbefales i dag.

I barnematboken får du...

  • Metoden som gir barnet en god matstart med næringsrike måltider, og en harmonisk mathverdag for hele familien.
  • Lære hvordan babyen kan spise selv, helt fra du starter med de første smaksprøvene.
  • Hjelp til å komme deg ut av usikkerheten og frustrasjonen, og inn i en hverdag hvor du føler deg trygg og selvsikker når du lager hjemmelaget til barnet ditt.
  • Et helt barnematunivers med alt du trenger når du skal lage barnematen selv 

«Denne boken gjør deg
trygg på at du gir barnet ditt
en næringsrik start på livet!»

Helene Ragnhild

Forhåndsbestill og få...

Forhåndssalget er i gang nå! Når du forhåndsbestiller får du den beste prisen på den splitter nye boken, og muligheten til å få boken personlig signert. 

Dette får du:

  • En av de første som får tilsendt bok
  • Muligheten for å få signert bok
  • QR koder i boken til et barnematunivers

Denne boken er ikke bare skrevet med kjærlighet og omtanke for næringsrik og trygg mat, den er laget med en helhetlig tanke som hjelper deg å redusere antall giftstoffer i hjemmet.

Denne boken kommer til å være i kontakt med både deg og barnet ditt, derfor har vi laget det vi ser på som en ærlig, ekte og naturlig bok, svanemerket og med fokus på bærekraft i alle ledd. 

Smakebiter fra boken..

Kom i gang med mat

Er barnet ditt klart for fast føde fra 4 måneder får du vite hva som er den beste måten å gå frem på slik at du kan forebygge magevondt og gi barnet ditt en ukomplisert matstart med grunnlaget for år med matglede. 

Maten du bør gi

Sett sammen måltidet for et best mulig opptak av næringsstoffene som er ekstra viktige for barn. Få vite hvordan du enkelt dekker jern og jodbehovet og hvordan du enkelt gir næringsrik mat til de minste

Oppskrifter

I denne guiden får du også næringsrike oppskrifter på den første maten, plukketallerken, middag, smoothie og dessert, i tillegg til QR koder til et helt barnematunivers.

«Jeg sier bare WOW! Dette er alt en
forelder trenger å vite. Jeg liker virkelig hvordan
du har brukt foreldres erfaringer.»

Malin Bruset, gründer av Gro Gro

« En bok som hjelper meg å lytte til min
intuisjon og senke skuldrene når det gjelder
å lage den første barnematen.»


Maria Carlsson 

«En bok som bidrar til kunnskap, trygghet og mat-
glede for hele familien. Jeg håper fra hjertet at denne boken blir tatt godt imot, blir skitten av barnehender som hjelper til med å lage mat, og bidrar til at foreldrene stopper med overtenking og kommer seg inn på kjøkkenet!»


Stine Haslestad

Hei,

Jeg heter Stine

Jeg er småbarnsmamma, gründer og daglig leder av Bare Bra Barnemat (2017), Barnematfabrikken (2017) og Spirebrødet (2022).

Jeg har en bachelorgrad i ernæring, har tidligere drevet egen ernæringspraksis og tidligere jobbet flere år som ernæringsansvarlig i barnehage. 

Jeg er forfatter, foredragsholder og driver i dag Norges største online barnematportal Barnematfabrikken.

Bare Bra Barnemat har utvidet selskapet med butikklokale sentralt i Drammen. Dette blir et utsalgssted for spirebrødet brødmiks, Spirebrødet ferdigstekt og barnematboken før vi åpner café i overgangen 2022/2023.

Stine, gründer av Bare Bra Barnemat

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.