Bare Godt er butikken til Bare Bra Barnemat. Her får du kjøpt alt du finner i nettbutikken og enda flere produkter med spiret mel. 

Les mer her om hva spiret mel er og hvorfor du bør velge det til deg selv og barna dine.

Besøksadresse: Konnerudgata 10, 3045 Drammen

Tlf: 911 63 351

Åpningstider finner du alltid oppdatert her.

Butikken er stengt i juli, men nettbutikken er alltid åpen så du kan handle der, og så vil det være mulighet for å hente på Bare Godt. 

I tillegg til det du finner i nettbutikken kan du handle dette hos Bare Godt:

  • Bare Bra Barnemat spirebrød av surdeig
  • Bare Bra Barnemat spirebrød langtidshevet
  • Bare Bra Barnemat spiret rundbrød (4 stk)
  • Bare Bra Barnemat spiret pizzabunn (2 pk)
  • Bare Bra Barnemat spireboller (4 pk)

Velkommen til oss!

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.