Stine P. Svarthe

Bare Bra Barnemat

Stine Pedersen Svarthe, eier og daglig leder

Kontakt: [email protected]

Tlf: 911 63 351

10 000 solgte En komplett guide gjennom barnematjungelen

Barnematboken guider usikre foreldre gjennom alt de må vite nå som barnet skal i gang med fast føde og hele det første viktige leveåret. Denne boken gir førstegangsforeldre en unik innsikt og forståelse av hva de bør gjøre og hvordan de kan lage den beste maten, på en enkel og ukomplisert måte. Den bryter ned etablerte sannheter og tar for seg en nyere og bedre måte å gi barnet mat på, enn hva som anbefales i dag.

En unik barnematbok som gir foreldre..

  • En metode som gir barnet en god matstart med næringsrike måltider, og en harmonisk mathverdag for hele familien.
  • Læren om hvordan babyen kan spise selv, helt fra babyen starter med de første smaksprøvene.
  • Hjelpen til å komme seg ut av usikkerheten og frustrasjonen, og inn i en hverdag hvor de føler seg trygge og selvsikre når de lager hjemmelaget.
  • Kunnskapen, støtten og inspirasjon hele veien sammen med helt konkrete verktøy. Alt samlet på en plass, denne boken er et unikt barnematunivers.

35K

32,2K

42K

En revolusjonerende barnematbok

Bare Bra Barnemat

En revolusjonerende barnematbok helt uten pekefingre!


En varm, støttende og inspirerende bok som gir slitne småbarnsforeldre tilbake troen på at det er enkelt å lage maten selv, og svaret på hvordan de skal få det til.

BBB metoden

Metoden innebærer blant annet at barnet i større grad skal spise selv helt fra start.


I boken lærer foreldre hvordan de hjelper barnet sitt med dette, og hvordan de leser barnet signaler

Om boken

Forlag: Nor

Utgivelse: 26. mai 2022

Omfang: ca 204 sider

Innmat: farger m/ill bilder


Format: 165x235mm

Innbinding: softcover med klaffer

Kontakt

For intervjuer:

[email protected]

Tlf 911 63 351


Ta kontakt dersom du ønsker tilsendt bok, utgivelse 26.mai 2022. 

Boken er ikke bare skrevet med kjærlighet og omtanke for næringsrik og trygg mat, den er laget med en helhetlig tanke som hjelper deg å redusere antall giftstoffer i hjemmet. 

Hei,

Jeg heter Stine

Jeg er småbarnsmamma, forfatter, medgründer og daglig leder av Bare Bra Barnemat (2017), Barnematfabrikken (2017) og Spiremat (2022).

Jeg har en bachelorgrad i ernæring, har tidligere drevet egen ernæringspraksis og tidligere jobbet flere år som ernæringsansvarlig i barnehage. 

Jeg er forfatter, foredragsholder og driver i dag Norges største online barnematportal Barnematfabrikken.

Bare Bra Barnemat har utvidet selskapet med butikklokale sentralt i Drammen. Dette er et utsalgssted for produktene våre som åpnet i Desember 2022. Les mer om Bare Godt her. 

Stine, medgründer av Bare Bra Barnemat

Smakebiter fra boken..

01

Kom i gang med mat

Er barnet ditt klart for fast føde fra 4 måneder får du vite hva som er den beste måten å gå frem på slik at du kan forebygge magevondt og gi barnet ditt en ukomplisert matstart med grunnlaget for år med matglede. 

02

Maten du bør gi

Sett sammen måltidet for et best mulig opptak av næringsstoffene som er ekstra viktige for barn. Få vite hvordan du enkelt dekker jern og jodbehovet og hvordan du enkelt gir næringsrik mat til de minste

03

Mat for hele familien

I denne guiden får du også næringsrike oppskrifter på den første maten, plukketallerken, middag, smoothie og dessert i tillegg til QR koder til et helt barnematunivers.

«Jeg sier bare WOW! Dette er alt en
forelder trenger å vite. Jeg liker virkelig hvordan
du har brukt foreldres erfaringer.»

Malin Bruset

« En bok som hjelper meg å lytte til min
intuisjon og senke skuldrene når det gjelder
å lage den første barnematen.»


Maria Carlsson 

«En bok som bidrar til kunnskap, trygghet og mat-
glede for hele familien. Jeg håper fra hjertet at denne boken blir tatt godt imot, blir skitten av barnehender som hjelper til med å lage mat, og bidrar til at foreldrene stopper med overtenking og kommer seg inn på kjøkkenet!»

Stine Haslestad

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.