Vil du samarbeide med oss eller har noen spørsmål?

Send oss en e-post til [email protected]

Lyst til å booke oss? Stine og Kasia gir deg:
  • Foredrag om ernæring til barn 

Ta kontakt på [email protected] - så snakkes vi videre der. 


Stine Pedersen Svarthe

Gründer av Bare Bra Barnemat 2017. Mamma til Madeleine og Krisander, ernæringsrådgiver med bachelor i ernæring, tidligere kostholdsansvarlig i barnehage og eier av egen ernæringspraksis.

Kasia Mielnicka

Kasia har en mastergrad i Matvitenskap- retning mat, ernæring og helse, og er mamma til to små gutter. Hun har tidligere jobbet som laboratorieingeniør, holdt kurs om hjemmelaget babymat og jobber nå som kvalitetsjef innen matproduksjon og i Bare Bra Barnemat.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.