Ønsker du å kontakte Stine eller Veronika i Bare Bra Barnemat?

Vil du samarbeide med oss eller har noen spørsmål?

Send oss en e-post til [email protected]

Lyst til å booke oss? Stine og Maja gir deg:
  • Foredrag om ernæring til barn 

Ta kontakt på [email protected] - så snakkes vi videre der. Klem fra Maja og Stine


Stine Pedersen Svarthe

Mamma til Madeleine, ernæringsrådgiver med bachelor i ernæring, tidligere kostholdsansvarlig i barnehage og eier av egen ernæringspraksis.

Maja Skogstad

Maja har en master i samfunnsernæring og har erfaring fra å jobbe med kommunikasjon, regelverk og utvikling av oppskrifter innen barnematbransjen. I masteroppgaven kartla Maja ernæringstilbudet for barn  i Bærum kommune. Maja forenkler komplisert ernæringskunnskap sånn at du kan ta gode matvalg for deg og din familie. Hun gleder seg til å guide deg gjennom barnematjungelen sånn at du kan føle deg trygg på at det du gjør er riktig.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.

Bli trygg på å barnematen selv. Få Babymatguiden gratis i innboksen din!