Vil du samarbeide med oss eller har noen spørsmål?

Send oss en e-post til hei@barebrabarnemat.no

Lyst til å booke oss? Stine og Veronika gir deg:
  • Hvordan du kan lykkes som gründer - hvordan vi har bygget Bare Bra Barnemat til en suksess på bare 2 år [foredrag]
  • Inspirasjon- og motivasjonsforedrag - hvordan skape det livet du ønsker deg [foredrag]
  • Online-markedsføring - hvordan nå ut i sosiale medier uten å bruke tusenvis av kroner [foredrag/workshop]
  • Sett deg mål du når - tør å drømme stort [foredrag]
  • Foredrag om ernæring til barn 

Ta kontakt på hei@barebrabarnemat.no - så snakkes vi videre der. Klem fra Veronika og Stine


Stine Pedersen Svarthe

Mamma til Madeleine, ernæringsrådgiver med bachelor i ernæring, tidligere kostholdsansvarlig i barnehage og eier av egen ernæringspraksis.

Veronika Bjørnstad

Mamma til Frida og Tiril, har en bachelor i idrett, ernæring og helse (USN), helsecoach (IIN), under utdanning CHPC - Certified High Performace Coach. Coacher ledere og gündereog hjelper mammaer med å finne tilbake til seg selv når småbarnslivet har tatt overhånd.  

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.