Vil du samarbeide med oss

eller har du andre spørsmål?

Send oss en e-post på [email protected]

Vi tilbyr også 
  • Foredrag om ernæring til barn til bedrifter
  • Foredrag om barnemat til barnehager
  • Barselforedrag om å komme i gang med fast føde der vi kommer hjem til deg og barselgruppen din
  • Individuell veiledning over nett om ernæring til barn

Ta kontakt med oss på [email protected] - så snakkes vi videre der. 


Kontakt Stine Pedersen Svarthe

Daglig leder og medgründer av Bare Bra Barnemat i 2017. Mamma til Madeleine og Krisander, ernæringsrådgiver med bachelor i ernæring, tidligere kostholdsansvarlig i barnehage og eier av egen ernæringspraksis.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.