Individuell

1 - 1 veiledning

Ønsker du 1-1 veiledning for ekstra oppfølging kan du booke time med Stine eller Thea (over nett) her.

Har du spørsmål kan du sende mail til [email protected]

Pris for 1 time (inntil 60 minutter) er 2990-, kr
For deg som er medlem av Barnematfabrikken har du halv pris på veiledning.

Stine Pedersen Svarthe

BACHELOR I ERNÆRING

Stine er medgründer, eier og daglig leder av Bare Bra Barnemat. Hun har en bachelorgrad i ernæring, har drevet egen ernæringspraksis og har jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. Hun er også mamma til Madeleine og Krisander.

Hun har lang erfaring, både som ernæringsrådgiver, ernæringsansvarlig i barnehage, foredragsholder og kursholder. Hun elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat. Stine gleder seg til å lære bort sine beste tips og triks til deg!

Send mail til [email protected]

Thea Falck

MASTER I ERNÆRING

Thea har en mastergrad i ernæring og er ernærinsgrådgiver i Bare Bra Barnemat. Hun er også innholdsansvarlig i Bare Bra Barnemats medlemsportal, Barnematfabrikken. Hun er mamma til to små gutter, og hun er opptatt av å gjøre foreldre trygge på å lage smakfull og næringsrik mat til barna sine.

Du finner henne i medlemsgruppen til Barnematfabrikken hvor hun bidrar med faglig kunnskap og egen erfaring. Thea kan masse om ernæring til de minste og ikke minst om helsekostprodukter og kosttilskudd, siden hun har nesten 10 års erfaring med helsekostbransjen.

Send mail til [email protected]

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.