1-1 VEILEDNING - Bare Bra Barnemat

1-1 veiledning

BARE BRA BARNEMAT

Ønsker du 1-1 veiledning kan du booke time med Stine, Kasia eller Thea på nett her.

Har du spørsmål kan du sende mail til [email protected]

Pris for 1 time (inntil 60 minutter) er 1990 kr

Stine Pedersen Svarthe

BACHELOR I ERNÆRING

Stine har en bachelorgrad i ernæring, har drevet egen ernæringspraksis og har jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. Hun har lang erfaring, både som ernæringsrådgiver, ernæringsansvarlig i barnehage og som kursholder. Hun elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat.

Stine gleder seg skikkelig til å lære bort sine beste tips og triks til deg. 

Finn ledig tid og bestill time her

Thea Falck

MASTER I HUMAN ERNÆRING

Thea er mamma til Tinius, og har hatt flere gjesteopptredener hos Bare Bare Barnemat siden oppstarten. Hun har en mastergrad i human ernæring, og jobber til daglig som butikksjef i en helsekostbutikk. Tidligere har Thea jobbet som kostholdsveileder på en privat klinikk. Hun har også mye kunnskap om kosttilskudd, og kan veilede deg i denne jungelen. På siden driver hun også blogg og instagramgramkontoen Naturlig Sunn.

Har du generelle eller helt konkrete spørsmål om mat, måltider eller kosttilskudd til barnet eller hele familien? Ta kontakt for veiledning!

Finn ledig tid og bestill time her

Kasia Mielnicka

MASTER I ERNÆRING

Kasia har en mastergrad i Matvitenskap- retning mat, ernæring og helse, og er mamma til to små gutter. Hun har tidligere jobbet som laboratorieingeniør, holdt kurs om hjemmelaget babymat og jobber nå som kvalitetsjef innen matproduksjon.

Du finner henne i medlemsgruppen til Barnematfabrikken hvor hun bidrar med faglig kunnskap og egen erfaring. Kasia hjelper deg med matallergier/intoleranser, småspiste barn og generelle spørsmål om ernæring til de minste.

Finn ledig tid og bestill time her

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.