Stine Pedersen Svarthe

BACHELOR I ERNÆRING

Stine er medgründer, eier og daglig leder av Bare Bra Barnemat. Hun har en bachelorgrad i ernæring, har drevet egen ernæringspraksis og har jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. Hun er også mamma til Madeleine på 7 år og og Krisander på 2 år

Hun har lang erfaring, både som ernæringsrådgiver, ernæringsansvarlig i barnehage, foredragsholder og kursholder. Hun elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat. Stine gleder seg til å lære bort sine beste tips og triks til deg!


Les mer

Dominic Lamb

MASTER I HUMAN BIOLOGI

Dominic is a qualified teacher with a masters level in Education and bachelors in Human Biology with a specialism in exercise and health.

He has taught at colleges across England and Wales before moving to Norway and setting up home. He is an accomplished and experienced personal trainer as well as home light therapy entrepreneur, Dominic has a keen interest in all aspects of health. You can find him working away in the background helping members of Barnematfabrikken.

Thea Falck

MASTER I ERNÆRING

Thea har en mastergrad i ernæring og er ernærinsgrådgiver i Bare Bra Barnemat. Hun er også innholdsansvarlig i Bare Bra Barnemats medlemsportal, Barnematfabrikken. Hun er mamma til to gutter på 2 og 6 år. Hun vil gjerne hjelpe foreldre med å bli trygge på å lage smakfull og næringsrik mat til barna sine og at barn og voksne skal føle matglede!

Du finner henne i medlemsgruppen til Barnematfabrikken hvor hun bidrar med faglig kunnskap og egen erfaring. Thea kan masse om ernæring til de minste og ikke minst om helsekostprodukter og kosttilskudd, siden hun har nesten 10 års erfaring fra helsekostbransjen.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.