Stine Pedersen Svarthe

BACHELOR I ERNÆRING

Stine er medgründer, eier og daglig leder av Bare Bra Barnemat. Hun har en bachelorgrad i ernæring, har drevet egen ernæringspraksis og har jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. Hun er mamma til Madeleine på 8 år og og Krisander på 3 år

Hun har lang erfaring, både som ernæringsrådgiver, ernæringsansvarlig i barnehage, foredragsholder og kursholder. Hun elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat, og deler gjerne sine beste triks med deg!

Stine Haslestad

BACHELOR I ERNÆRING

Stine har en bachelor i ernæring, og holder foredrag i regi av Bare Bra Barnemat. Hun er en skikkelig matnerd, er trygg og god på formidling og har et brennende engasjement for å spre matglede til barn og unge! Hun er mamma til en jente på 9 år og en gutt på 12 år. 

Stine har lang og relevant arbeidserfaring fra barnehage, og både veileder og holder foredrag i barnehager, skoler og på AKS/SFO for å bidra til positive endringer i kostholdet, og skape matglede hos både barn og voksne. 

Thea Falck

MASTER I ERNÆRING

Thea har en mastergrad i ernæring og er ernærinsgrådgiver i Bare Bra Barnemat. Hun er også fagansvarlig i Bare Bra Barnemats medlemsportal, Barnematfabrikken. Hun er mamma til to gutter på 3 og 7 år. 

Du finner henne i medlemsgruppen til Barnematfabrikken hvor hun bidrar med faglig kunnskap og egen erfaring. Hun tilbyr også individuell ernæringsveiledning for deg som ønsker det. 

Thea vil gjerne hjelpe foreldre med å bli trygge på å lage smakfull og næringsrik mat til barna sine og at barn og voksne skal oppleve matglede!

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.