Barselforedrag hjemme hos deg
 • You are here:
 • Home »

Barselforedrag hjemme hos deg

Ønsker du å bli trygg på å lage barnematen selv, i ro og mak hjemme hos deg selv?

Vi tilbyr nå barselforedrag hjemme hos deg!

Foreløpig tilbyr vi kun denne tjenesten i Oslo. 

Du kan samle barselgruppen din eller venninner i samme situasjon hjemme hos en av dere, og vi kommer til dere for et foredrag og for å svare på spørsmålene dere har om barnemat. Du kan naturligvis ha med babyen din: sovende, lekende eller spisende.

Foredraget passer best for deg som skal i gang med fast føde, og som har barn som fortsatt er hjemme i permisjon (alder 4 – 12 mnd). Det passer for en gruppe på 4 – 8 personer (+ babyer).

Dette får du vite

 • Hvorfor er mat viktig?
 • Hvorfor lage barnematen selv?
 • Når kan man starte med fast føde?
 • Tegnene på at babyen din er klar for å starte med fast føde
 • Hvilken mat skal mat starte med?
 • To ulike metoder å starte med fast føde: mos og plukkemat fra start
 • Hvordan dekke behovet for jod og jern?
 • Hvilke matvarer skal man ikke gi?
 • Nyttige tips om smaksfaser, hva man gjør hvis babyen blir treg i magen og kresne barn

Slik foregår det

Thea er ernæringsrådgiver i Bare Bra Barnemat og har en mastergrad i human ernæring. Hun kommer hjem til dere og holder et 45 minutters foredrag om alt du trenger å vite for å komme trygt i gang med å lage barnematen selv. Vi setter av tid etter foredraget til spørsmål (30 minutter) og alle (voksne) som deltar på foredraget får et eksemplar av den bestselgende boken: Bare Bra Barnemat – en guide gjennom barnematjungelen (verdi 399-,).

Prisen på foredrag er 3990-,. Dere avgjør selv hvor mange dere ønsker å være på foredraget, men det passer fint å være mellom 4 – 8 personer.

Finn tid og book et foredrag med oss her.

Har du spørsmål eller ønsker for foredraget, tilpasser vi det. Send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg gjerne!

 

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.