Om - Bare Bra Barnemat

Stine Pedersen Svarthe

BACHELOR I ERNÆRING

Stine har en bachelorgrad i ernæring, grunder av Bare Bra Barnemat, har drevet egen ernæringspraksis og har jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. Hun har lang erfaring, både som ernæringsrådgiver, ernæringsansvarlig i barnehage og som kursholder. Hun elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat. Stine gleder seg skikkelig til å lære bort sine beste tips og triks til deg. 

Les mer

Dominic Lamb

MASTER 

Dominic is a qualified teacher with a masters level in Education and bachelors in Human Biology with a specialism in exercise and health. He has taught at colleges across England and Wales before moving to Norway and setting up home. He is an accomplished and experienced personal trainer as well as home light therapy entrepreneur, Dominic has a keen interest in all aspects of health. You can find him working away in the background

Les mer

Maja Skogstad

MASTER I ERNÆRING

Maja har en master i samfunnsernæring og har erfaring fra å jobbe med kommunikasjon, regelverk og utvikling av oppskrifter innen barnematbransjen. I masteroppgaven kartla Maja ernæringstilbudet for barn  i Bærum kommune. Maja forenkler komplisert ernæringskunnskap sånn at du kan ta gode matvalg for deg og din familie. Hun gleder seg til å guide deg gjennom barnematjungelen sånn at du kan føle deg trygg på at det du gjør er riktig.

Les mer

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.