Da jeg var i permisjon med Madeleine så jeg hvor lite informasjon det fantes om barnemat, og fikk lyst til å starte noe om dette selv. ⁣ ⁣Jeg luftet ideen med en god venninne, som fortalte meg om Veronika som hadde en IG-konto og blogg med et fantastisk navn: Bare Bra Barnemat .

⁣Planen var å spørre om jeg kunne kjøpe navnet, men vi endte heller opp med å gå sammen og registrere BBB som et firma i 2017. Dette ble starten på et fantastisk eventyr som skulle vare i flere år⁣!

Hun gikk over til coaching og solgte seg ut i 2019, mens jeg ville jobbe videre med barnemat⁣. ⁣Etter det har Bare Bra Barnemat blitt til så mye mer og jeg er så takknemlig for alle jeg har med på laget i dag⁣. ⁣ 

Vi har videreutviklet Bare Bra Barnemats online barnematportal, Barnematfabrikken - som dyktige Thea er fagansvarlig for. 

Samboeren min og jeg har utviklet unike produkter av spiret speltmel. En bonde i Kongsberg spirer kornet for oss, sånn at vi kan gi deg næringsrikt spiret mel til baking. Det er våde lokalt og økologisk⁣. Vi har også et samarbeid med Den Gode Baker som lager unike bakevarer spesielt for oss: spireboller med sjokolade, spirebrød av surdeig og spirepasta for travle småbarnsforeldre (som seriøst bare tar 2 minutter å lage!!).

⁣I dag er produktene våre inne i barnehagekjeden Norlandia og vi jobber videre for at alle barn skal få næringsrik mat.

Jeg har skrevet bestselgeren "Bare Bra Barnemat - En komplett guide gjennom barnematjungelen", og oppfølgeren "Bare Bra Barnemat oppskrifter". I 2023 har vi også lansert mini-bøkene "påskesnop" og "is og smoothie". Nå jobber vi med boken "Bare Bra Barnemat matpakker" som kommer i august 2023. 

Hvis du vil besøke oss finner du oss hos på Bare Godt i Drammen, men du kan også handle hos oss på nett så får du varene våre i posten.

Tusen takk for at du følger oss!

Stine Pedersen Svarthe

BACHELOR I ERNÆRING

Stine er medgründer, eier og daglig leder av Bare Bra Barnemat. Hun har en bachelorgrad i ernæring. har drevet egen ernæringspraksis og har jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. 

Hun har lang erfaring, både som ernæringsrådgiver, ernæringsansvarlig i barnehage og som kursholder. Hun elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat. Stine gleder seg skikkelig til å lære bort sine beste tips og triks til deg. 

Les mer

Dominic Lamb

BACHELOR I HUMANBIOLOGI

Dominic is a qualified teacher with a masters level in Education and bachelors in Human Biology with a specialism in exercise and health.

He has taught at colleges across England and Wales before moving to Norway and setting up home. He is an accomplished and experienced personal trainer as well as home light therapy entrepreneur, Dominic has a keen interest in all aspects of health. You can find him working away in the background helping members of Barnematfabrikken.


Thea Falck

MASTER I ERNÆRING

Thea har en mastergrad i ernæring og er fagansvarlig for Barnematfabrikken. Hun er mamma til to små gutter, og hun er opptatt av å gjøre foreldre trygge på å lage enkel, smakfull og næringsrik mat til barna sine.

Du finner henne i medlemsgruppen til Barnematfabrikken hvor hun bidrar med faglig kunnskap og egen erfaring. Thea kan masse om ernæring til de minste og ikke minst om helsekostprodukter og kosttilskudd.


Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.