Stine Pedersen Svarthe

BACHELOR I ERNÆRING

Stine er medgründer, eier og daglig leder av Bare Bra Barnemat. Hun har en bachelorgrad i ernæring. har drevet egen ernæringspraksis og har jobbet som ernæringsansvarlig i barnehage. 

Hun har lang erfaring, både som ernæringsrådgiver, ernæringsansvarlig i barnehage og som kursholder. Hun elsker å finne enkle løsninger på hvordan man kan lage skikkelig digg hjemmelaget og næringsrik mat. Stine gleder seg skikkelig til å lære bort sine beste tips og triks til deg. 

Les mer

Dominic Lamb

BACHELOR I HUMANBIOLOGI

Dominic is a qualified teacher with a masters level in Education and bachelors in Human Biology with a specialism in exercise and health.

He has taught at colleges across England and Wales before moving to Norway and setting up home. He is an accomplished and experienced personal trainer as well as home light therapy entrepreneur, Dominic has a keen interest in all aspects of health. You can find him working away in the background helping members of Barnematfabrikken.


Jessica Norelle

ERNÆRINGSTERAPEUT

Jessica er utdannet ernæringsterapeut og har tidligere jobbet ved en funksjonellmedisinsk klinikk i Stockholm. Hovedfokuset på klinikken var å finne de underliggende årsakene til sykdom, samt å jobbe med laboratorietester for å avdekke ubalanser og mangler.

Jessica er ambassadøransvarlig i Bare Bra Barnemat, og jobber med å rekruttere og følge opp ambassadører. 

Jessica bidrar og med å svare på spørsmål du måtte ha om mat til barn i medlemsportalen Barnematfabrikken, og har også kompetanse på matallergi og intoleranser til de minste.


Thea Falck

MASTER I ERNÆRING

Thea har en mastergrad i ernæring og dagjobb i helsekostkjeden Life. Hun er mamma til to små gutter, og hun er opptatt av å gjøre foreldre trygge på å lage enkel, smakfull og næringsrik mat til barna sine.

Du finner henne i medlemsgruppen til Barnematfabrikken hvor hun bidrar med faglig kunnskap og egen erfaring. Thea kan masse om ernæring til de minste og ikke minst om helsekostprodukter og kosttilskudd.


Kasia Mielnicka

MASTER I ERNÆRING

Kasia har en mastergrad i Matvitenskap- retning mat, ernæring og helse, og er mamma til to små gutter. Hun har tidligere jobbet som laboratorieingeniør, holdt kurs om hjemmelaget babymat og jobber nå som kvalitetsjef innen matproduksjon.

Du finner henne i medlemsgruppen til Barnematfabrikken hvor hun bidrar med faglig kunnskap og egen erfaring. Kasia hjelper deg med matallergier/intoleranser, småspiste barn og generelle spørsmål om ernæring til de minste.


Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.