Brød og rundstykker kan være rimelig, og du kan spare mye penger på å bake brød eller rundstykker selv. Vi anbefaler i utgangspunktet spelt, men du kan bake med økologisk hvete, som er rimeliger...
Les merVil barnet ditt kun ha beige mat? Er du engstelig for at kosten blir for ensidig? Vil ikke barnet ditt spise hvis det er et snev av løk eller grønne urter på tallerkenen? Her skal du få være beste
Les merVisste du at denne vanlige matvaren kan være en skikkelig saltbombe? Vi snakker om kaviar. Et helt vanlig pålegg på mange norske frokostbord. Du finner det også i mange barnehager, og i Helsedirektoratet
Les merHar du hørt at du må bløtlegge korn til grøt? Lurer du kanskje på hva det egentlig vil si, og hvorfor du må gjøre det? Her får du vite både hva det betyr, hvordan du gjør det og ikke minst hvorfor
Les merTenker du at det er dyrt å lage middag av økologiske matvarer? I Barnematutfordringen knuser vi myten som sier at økologisk mat er dyrt. Det trenger nemlig ikke være dyrt å spise økologisk kvalitetsmat.
Les merTenker du at det er dyrt å lage middag av økologiske matvarer? I Barnematutfordringen knuser vi myten som sier at økologisk mat er dyrt. Det trenger nemlig ikke være dyrt å spise økologisk kvalitetsmat.
Les mer«Det er så dyrt å leve sunt». «Hjemmelaget er ikke rimeligere». «Det koster så mye å kjøpe økologisk». Dette har jeg hørt mange ganger. Det er en myte, det er
Les mer