Foredrag for bedrifter

Foredrag for bedrifter

Ønsker din bedrift et foredrag om mat og ernæring til barn?

Vi kommer gjerne og snakker om det vi brenner for!

Vi kan for eksempel snakke om

  • Alt om hvordan man kommer i gang med fast føde til babyen
  • Hvordan kan man bidra til et næringsrikt kosthold i barnehagen
  • Hvordan legge til rette for matglede i hele familien
  • Økologisk mat til barn
  • Hvilke matvarer skal man ikke gi?
  • Tilpasninger ved restriksjoner i kostholdet
  • Most mat vs. BLW/plukkemat fra start

 

Tilbakemeldinger fra kunder

«Stine og Thea holdt et lærerikt, inspirerende og ikke minst faglig sterkt foredrag med mange gode tips for våre ansatte i foreldrepermisjon. Vi opplevde god service og tilrettelegging for alle våre forespørsler fra første stund. Anbefaler foredrag fra Bare Bra Barnemat på det sterkeste!»

Linda Løvoll, Sopra Steria (2022)

 

Vi fikk besøk av Thea og Stine på vårt barseltreff på kontoret og vi er strålende fornøyde med både samarbeidet og foredraget. Våre ansatte i permisjon fikk svar på alle spørsmål de lurte på og de var begge veldig dyktige til å tilpasse seg et rom fylt med småbarn som leker og lager lyd.

Guro Andersen, Sopra Steria (2023)

 

Har du konkrete temaer eller ønsker for ditt foredrag? Send oss en mail og spør, så får vi det til sammen!

Ta kontakt på [email protected]

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.