Barnematfabrikken

Bli trygg på å lage barnematen selv

Barnematfabrikken - for medlemmer. Bare Bra Barnemats online barnematportal hvor du får alt du trenger når du vil bli trygg på å lage barnematen selv og finne den beste ferdigmaten.

Superstart - kun for Bare Bra Barnemats medlemmer.For deg som vil bli trygg på å lage barnematen selv og finne de beste ferdigløsningene

De første smaksprøvene - steg for steg. Lær alt du trenger å vite når du skal lage den første maten til babyen din. 

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.