Barnematfabrikken

Bli trygg på å lage barnematen selv og finn den beste ferdigmaten.

Barnematfabrikken superstart 
Kun for medlemmer. Norges største online barnematportal hvor du finner alt du trenger når du vil bli trygg på å lage barnematen selv og finne de beste ferdigproduktene fra butikken.

Kurset "De første smaksprøvene"
Her lærer du steg for steg hvordan du går frem når du skal lage den første maten til babyen din. Dette kurset finner du også i medlemsportalen Barnematfabrikken superstart.

Kurset "Mat i barnehagen" 
For deg som vil bli tryggere på hva du kan forvente av matserveringen i barnehagen, få mer kunnskap og verktøyene som hjelper deg med å få til en positiv endring i barnehagen. Dette kurset finner du også i medlemsportalen Barnematfabrikken superstart.

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.