Denne deilige juledesserten kan du servere til hele familien. Her får du oppskrift på våre tilslørte julepiker fra boken vår «Bare Bra Barnemat – Julegodt«.
Oppskrift
Passer fra 2 år (tidligst fra 10 mnd med tilpasninger)
Allergener: melk, gluten
Gir 12 barneporsjoner eller 4 voksen porsjoner
Ingredienser
Jordbærsaus
300 g jordbær
2 ss lønnesirup (sløyf til barn under 2 år)
Pepperkakeblanding
3 ss smør
3 dl pepperkaker (eller tørt brød/kavring til barn under 2 år)
1/2 ts ekte ceylon kanel
Krem
3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker (eller ekte vaniljepulver til barn under 2 år)

Sånn gjør du
Hvis bærene er utenlandske (det står alltid på pakningen) og frosne er anbefalingen at du må du koke de 1 minutt først.
Ha jordbær og lønnesirup i en bolle. Bruk en stavmikser og bland til det er most. Behold eventuelt litt biter.
Smelt smøret og bland sammen med knuste pepperkaker og ceylon kanel.
Finn frem en bolle og visp sammen kremfløte og vaniljesukker.
Så legger du lag med krem, jordbærsaus og pepperkakeblanding i passende glass og server.
Vil du ha flere oppskrifter på julesnop du kan lage sammen med barna dine? Det finner du i boken vår «Bare Bra Barnemat – Julegodt«.
Nettbutikken vår finner du her.
Få daglig inspirasjon fra Bare Bra Barnemat på Instagram her.