Siste torsdag i september er det fårikålens dag, og i den anledning deler vi oppskrift på Norges nasjonalrett, altså fårikål! Nå er råvarene i sesong, og det betyr at det er enkle å få tak i.
Les merØkologisk mat har mange fordeler, og et spørsmål vi får ofte er hvor viktig det er å velge økologisk til barna. Vi har tidligere vært med på økouka og holdt foredrag for å rette fokuset mot viktigheten
Les merMatportalen skriver at frisk frukt og grønt, spesielt det som vi importerer fra utlandet, kan inneholde bakterier, parasitter og virus som gir oppkast og diaré. Gjør det derfor til en vane å alltid
Les merDette er superenkle, gode og lettfordøyelige rundstykker du kan lage kvelden før helgefrokosten. Helt uten hele frø og kjerner hvis du har et barn som ikke liker det. Disse rundstykkene er bakt med
Les merHelsedirektoratet anbefaler at alle såkalte allergener bør introduserer i løpet av barnets første leveår, og her skal du få våre konkrete tips til hvordan du kan introdusere de. Allergener er de
Les merDet er en økende forekomst av allergiske sykdommer i samfunnet og her skal du få informasjon om matallergi og hvordan man kan introdusere de såkalte allergenene til babyen din. Hva er matallergi? Ved
Les merDisse små snackskulene er akkurat passe søte for liten og stor. Ingrediensene kan spises fra 6 mnd, med konsistensen passer nok best fra 8 mnd og oppover. Om du vil ha de enda søtere kan du ha i flere
Les mer