Superenkle matmuffins som passer til alle måltider, og som er veldig smarte å ta med på tur! Dette er også fin mat for barna når de skal øve på å spise selv.
Oppskrift
Gir ca 10 muffins
Passer fra 6 mnd
Allergener: egg
Ingredienser
- 4 øko-egg
- 6 ss havremel
- 1 ts bakepulver
- 3 skiver kokt skinke (vi anbefaler Kolonihagen sin økologiske)
- 1/4 finhakket paprika
- Kokoskremen fra en 250 ml kokosmelkboks (sil den gjennom en sil om den ikke allerede er skilt)
- En klype oregano
- Smør til å smøre formen

Slik gjør du
Pisk sammen egg, havremel og bakepulver.
Sil kokosmelk fra kokoskrem og bland inn i røra. Når du skal bruke den faste delen av en kokosmelk fungerer det best med kokosmelken som er på metallboks. Restene kan du fryse eller bruke i smoothie (ikke kast det!).
Ha i resten av ingrediensene minus skinke og bland godt.
Smør alle formene godt med smeltet smør.
Kutt opp skinkeskiver i terninger, og fordel i 10 former.
Finhakk paprika og fordel i 10 former.
Hell røra over skinke og paprika.
Stekes midt i ovnen i ca 12 minutter på 200 grader.
Ønsker du å lage glutenfrie muffins finner du oppskrift her.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.
Klem fra Stine
