Energikuler med kun 3 ingredienser - perfekt på tur
Energikuler med kun 3 ingredienser - perfekt på tur

Energikuler med kun 3 ingredienser – perfekt på tur

Energikuler er enkelt, godt til kaffen og helt supert å ha med på tur. Du trenger bare 3 ingredienser og en kjøkkenmaskin eller stavmikser som kan gjøre jobben. Disse kan gis fra babyen din er 8 måneder, men passer best som snacks for barn over 1 år. Vi anbefaler små mengder tørket frukt til de minste som bør få næringsrike matvarer.

Energikuler

80 gram cashewnøtter

2 ss kokosmasse

12 dadler

Energikuler med kun 3 ingredienser - perfekt på tur

Ha cashewnøtter, kokosmasse og dadler i en kjøkkenmaskin eller bruk en stavmikser.

Kjør til massen er jevn og sei. Rull til små kuler.

Til oss mammaer passer disse godt å ha i fryseren og ta opp når du får besøk eller litt hverdagskos ved siden av kaffekoppen.

Her finner du oppskriften på cashewkuler

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Fargerik påskefrokost – Trendbyen sier 8. april 2019

[…] Energikuler med kun 3 ingredienser – perfekt på tur […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.