frukt-pa-pinne-en-genial-is-til-de-minste-passer-fra-6-mnd

Frukt på pinne, en genial is til de minste – passer fra 6 måneder

Har du lyst til å gi de minste barna is? Eller har de minste barna lyst på is når storebror eller storesøster får, men du har egentlig lyst til å vente litt lenger med å servere det?

Redningen er her – frukt på pinne!

Dette ser ut som en is, smaker godt, kan ha morsomme fasonger og fine farger! I tillegg smelter den ikke, og det gjør at det ikke blir like grisete. Genialt for de minste! Det er også fint at den ikke er iskald, for det er en konsistens som kan være veldig uvant for de små.

Det passer best å bruke myk frukt, og du kan naturligvis skjære de ut i akkurat den fasongen du ønsker.

Oppskrifter på SUNNERE IS til barna

22 oppskrifter på naturlig søte iskremer, 14 deilige smoothier, iskaffe og hjemmelaget granola - i forhåndssalg nå!

Hidden Content

Oppskrift

Passer fra 6 måneder

Allergener: ingen

Ingredienser

Frukt som egner seg bra er
– kiwi
– banan
– vannnmelon eller andre typer melon
– mango
– papaya
– ananas
– jordbær
– druer (obs: disse kan bli for glatte og harde for de minste barna og passer bedre til de eldre)

– ispinner i tre

Slik gjør du

Skjær av skall og kutt ønsket frukt i biter og lag et lite snitt der du kan tre inn pinnen. Husk å lag bitene tykke nok så de ikke brekker når du setter inn pinnen.

Hvis du ønsker kan du rulle isen i topping som kokosmasse, knuste tørkede bringebær eller hampfrø eller dyppe den i sjokolade for barn over 2 år.

Har du testet den superpopulære mangoisen vår? Du finner oppskriften her.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.