Kaffeis eller iskaffe til de voksne
Kaffeis eller iskaffe? Her kan du enkelt lage det du liker best

Kaffeis eller iskaffe til de voksne

Kaffeis eller iskaffe? En sommeroppskrift for oss mammaer og pappaer. Dette er en av oppskriftene du finner i boken vår is og smoothie.

 

Kaffeis eller iskaffe? Her kan du enkelt lage det du liker best

Oppskrift

Passer til de voksne

Gir 6-8 pinneis eller 1 stort glass iskaffe

Allergener: melk

Ingredienser

1 dl kremfløte (reduser mengden fløte om du lager iskaffe)

2 dl valgfri melk

1 daddel uten stein eller 1 ss honning

½ dl espressokaffe eller kaffepulver blandet i vann

Kaffeis eller iskaffe? Her kan du enkelt lage det du liker best

Slik gjør du

Ha kremfløte (eller melk om du lager iskaffe) og 1 myk daddel uten stein i blenderen. Kjør til daddelen har blandet seg med fløten og fløten har blitt til krem. Du kan også bruke honning. Tilsett melk og avkjølt kaffe. Ha i former og sett i fryseren. Lager du iskaffe fyll et stort glass med isbiter og hell over.

Tips! Prøv med et dryss ceylonkanel og kardemomme

 

Oppskrift på supersmoothie til alle mammaer som trenger et energiboost finner du her.

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

 

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.