Legg igjen en kommentar:
12 kommentarer
Hei,
Bruker dere sammalt fin eller sammalt grov når det står «sammalt» i oppskriftene? 🙂
SvareVi bruker sammalt fint speltmel 🙂 Jeg kan spesifisere det i oppskriften!
SvareHei, hvor mye surdeig skal man bruke til denne oppskriften? Kun én teskje?
SvareHeiu, som regel anbefaler vi 2 – 3 ss sprudlende surdeig når man ikke bruker gjær 🙂
SvareJepp, den er nesten litt flytende! Bruk to skjeer til å kladde ut rundstykker på et brett 🙂
SvareHei!
Disse var utrolig gode! 3-åringen som har vært i en knekkebrødfase spiste 2 store rundstykker til frokost:)
Kan de fryses og hvor lenge holder de?
Hei Elin – tusen takk for hyggelig tilbakemelding. De kan som så mye annet fryses ja, og holdbarheten er helt sikkert fin i 3 – 4 mnd.
SvareHei!
Ser det står fra 6 mnd, kan alle de frø typene være hele da? Eller bør det knuses først?
Det er lurt å knuse gresskarkjerner (og solsikkekjerner) til de på 6 mnd 🙂 Håper det smaker!
SvareKan man bruke grovmalt istedenfor finmalt sammalt speltmel? Isåfall, hvor mye? 😊
SvareDu kan prøve – men da blir de mye tyngre og hever kanskje ikke like lett/mye. Prøv eventuelt å erstatte halvparten av det finmalte med grovmalt først og se hvordan det går?
Svare