Sjokoladebombe - en dessertsmoothie fra juiceboken

Sjokoladebombe – en dessertsmoothie fra juiceboken

Denne uken var vi så heldige å få gjeste facebook live sendingen til Desiree som driver en av Norges største treningsblogger, FitfocuseVi delte våre tips om hvordan du kan takle kresne barn og hvordan du kan snike inn mer grønnsaker til barna og resten av familien. Vi lagde også denne supergode sjokoladebomba fra juiceboken som flere av dere ville vi skulle legge ut på bloggen. Her får dere oppskrift på sjokoladebombe som passer fra 1 år. Facebooksendingen fra gjestesendingen vår hos Fitfocuse finner du nederst på siden.

Sjokoladebombe

  • 2,5 dl havremelk eller helmelk
  • 1 banan (frossen)
  • 1/2 avokado
  • 2 strøkne ss kakaopulver (bruk mindre eller mer om du ønsker, tilpass din gane)
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 1 daddel (bløtlegges før bruk, til daddelen er myk)

Sånn gjør du

Kok opp vann og legg 1 daddel i vannet.

Ha havremelk, 1 frossen banan, 1/2 avocado, 2 strøkne ss kakao, 1/2 ts vaniljepulver og den myke daddelen i blenderen. Kjør til alt har en jevn konsistens.

Sjokoladebomba bør spises med en gang, eller fryses til pinneis. Ekstra god med et dryss mørk sjokolade.

Flere oppskrifter på smoothies finner du på bloggen her eller ta en kikk på juiceboken her.

Spol deg frem til 12 minutter inn i sending hvor vi kokkelerer sjokoladebombe eller se hele sendingen for å få med deg alle tipsene.

Vi skal snakke om kresne barn, og lage en deilig, sunn sjokoladebombe. Vil du ha oppskriften rett i din innboks – kommenter BOMBE

Posted by Fitfocuse on 9. januar 2018

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på instagram her.

Klem fra Stine

Om forfatteren Bare Bra Barnemat

Ernæringsekspertene i Bare Bra Barnemat hjelper deg med å bli trygg på å lage barnematen selv. Her finner du artikler, oppskrifter og faglige oppdateringer. Vil du ha mer? Du finner oss i Barnematfabrikken, Norges største online barnematportal for deg som vil lage barnematen selv.

Legg igjen en kommentar:

1 kommentar
Smoothie med bønner og rødbeter (fra 12 måneder) sier 9. mars 2018

[…] Sjokoladebombe […]

Svare
Legg til ditt svar

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.