1. plass for matpakkeboka vår!
Bare Bra Barnemat matpakkeboka

1. plass for matpakkeboka vår!

Denne uken våknet vi opp til en fantastisk nyhet: Bare Bra Barnemat matpakker suste rett inn på 1.plass på bestselgerlista til Bokhandlerforeningen. Herremin, så stolte, glade og takknemlige vi er for at dere har troen på at vi kan bidra med inspirasjon og matglede til matpakkene!

Forrige uke signerte vi bøker og laget utstillingsvindu hos Norli i Universitetsgaten i Oslo. Dette er en superfin butikk og det er så gøy at boken vår får et eget vindu!

Allerede nå har mange av dere mottatt boken i posten, og vi har fått så fine tilbakemeldinger. Tusen takk for at dere tar dere tid til å sende oss disse!

 

Tilbakemeldinger matpakkebok

 

Hva får du i boken

Boken passer for deg som på et eller annet tidspunkt lager matpakker; enten til barnehagebarn, skolebarn, hvis dere skal på en lengre biltur, dagstur i skogen eller ut å møte barselgruppa.

Den inneholder 60 oversiktlige matpakker som enkelt viser hvordan man kan sette sammen en god matpakke. Vi bruker næringsrike råvarer med masse farger som både gir gode smaker, nyttige byggeklosser, råvarekunnskap og ikke minst matglede! Barna elsker farger, og det er et supert tips for å heve matpakken et hakk!

Vi har satt sammen lister og oversikter som gjør jobben lettere for deg; hva du bør ha i kjøkkenskapene og hvordan du kan matpreppe for å spare tid.

Du får enkle oppskrifter som passer perfekt i matpakken og som du kan ta med barna på å lage. Igår laget Stine rundstykkene sammen med barna sine, og Thea matpakkekjeksene sammen med sin yngste gutt.

Det beste med en fysisk bok er at du kan ta med barna dine for å bla i den. Da kan de være med å velge hva de skal ha i matpakken og kanskje være med å lage den. Både medbestemmelse og det å være med å lage maten gjør at det er større sannsynlighet for at de spiser den opp!

Her deler vi 2 matpakker fra boken med deg

Matpakkeboka

 

Vi håper boken gir dere masse inspirasjon og matglede!

 

Du finner boken her. 

 

Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.

 

 

 

Om forfatteren Thea i Bare Bra Barnemat

Ernæringsrådgiver i Bare Bra Barnemat med mastergrad i human ernæring, og fagansvarlig i medlemsportalen vår Barnematfabrikken. Mamma til to gutter og opptatt av å hjelpe deg med å lage mat med næringsrike råvarer!

Legg igjen en kommentar:

Dine data, du er sjefen!

For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.

Din informasjon er trygg hos oss. Mer informasjon om informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger, finner du under vilkår for personvern og informasjonskapsler. Godtar du at vi henter inn statistikk og bruker informasjonskapsler?
Du kan alltid endre innstillingene dine ved å gå til innstillingene for informasjonskapsler nederst på siden.

Dine innstillinger for informasjonskapsler

Nødvendig for å kunne bevare nettsidens grunnleggende funksjoner, som å bestille time og lese våre artikler. De bidrar også til ivaretakelse av vår nettsides sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å sende artikler og tips direkte til deg ved spesielle anledninger. Vi vil kun bruke denne funksjonen for å gi deg reklame i korte perioder. Ved å deaktivere disse informasjonskapslene kan det føre til at du ser annonser som ikke er like relevante for deg.