Linsekaker har jeg prøvd meg på før uten hell, men denne gangen ble de fantastisk gode. Jeg har lagd de med kikertmel og chiafrø som gjør at de holder seg godt sammen, selv uten gluten og egg sånn
Les merDenne grøten elsker Krisander og den er skikkelig næringsrik. Jeg veksler mellom å bruke havregryn og havremel. Det beste er å bruke havremel fordi melet ikke er varmebehandlet sånn som havregryn.
Les merCurry er perfekt for å utfordre smaksløkene til de minste. Når du starter med fast føde er barnet ditt åpen for smaker, så utnytt denne muligheten til å gi babyen et hav av smaker. Barn som spiser
Les merNøtter til barn – Er det trygt å gi? Når kan barnet få nøtter? Hva med allergi? Dette skal vi gi deg svaret på her.
Les merRødbete- og sjokolademuffins som passer fra babyen er 1 år, eller før om du kun bruker dadler som søtning og søtpotet isteden
Les merBrowniekjeks med bokhvetemel er helt glutenfrie og passer godt om barnet ditt eller andre i familien ikke kan spise gluten.
Les merDenne oppskriften har vi fått fra Laila, som er medlem av Barnematfabrikken. Barnematfabrikken er vår medlemsportal for deg som vil lære mer og bli trygg på å lage barnemat selv. Laila delte den i
Les mer