Disse kokos- og chiamuffinsene er uten gluten og melk, og passer derfor også godt for store eller små som ikke tåler det.
Oppskrift
Passer fra 6 måneder
Gir ca 8 muffins
Allergener: egg
Ingredienser
4 egg
2 dl kokosmelk
1 banan
2 dl kokosmel
1 ts bakepulver
3 ss chiafrø
Sånn gjør du
Visp sammen egg og kokosmelk. Mos en banan og vend inn eller ha alt i en kjøkkenmaskin. Bland de tørre ingrediensene sammen med de våte.
Bland inn chiafrø til slutt.
Fordel i muffinsformer. Bruk gjerne et stekebrett med støpte muffinsformer så får du fin og høyre fasong på de.
Stekes på 180 grader varmluft, midt i ovnen i 20 minutter. Avkjøles på rist. Kan fint fryses
Her finner du oppskrift på blåbær- og vaniljemuffins.
Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.
Følg Bare Bra Barnemat daglig på Instagram her.